Siemka.
Zastanawiam się nad powrotem do Lola jednak starego konta już nie mam i nie wiem gdzie zaczynać EU west czy nordic east ? Co myślicie ? Uzasadnijcie swoje wypowiedzi
Siemka.
Zastanawiam się nad powrotem do Lola jednak starego konta już nie mam i nie wiem gdzie zaczynać EU west czy nordic east ? Co myślicie ? Uzasadnijcie swoje wypowiedzi
Graj tam, gdzie masz więcej znajomych.
EU West różni się tym że jest dużo mniej polaków,greków i innych nacji co przyprawiają o ból głowy.
Na moje oko różnica polegała na tym że na Wescie komunikacja dużo lepiej wygląda, ale wiadomo jak to jest są i debilizmy.
Poziomem różni się już tylko na wyższych dywizjach czyli jakoś od diamentu w góre a tak to jeden pies. Najlepiej grać z znajomymi.
Poziomem różni się tylko w wysokim diamencie AFAIK. Jeśli chodzi o kulturę graczy, po przejściu z westa na eune nie zauważyłem wielkiej różnicy. To może być związane z grą nieco wyżej niż w brązie, aczkolwiek nie wiem.
Osobiście grałbym tam, gdzie masz więcej znajomych, a jeśli nie masz żadnych - w naszym okręgu dużo łatwiej o znalezienie rodaków do teamu.
Graj tam gdzie więcej znajomych. Jeśli chodzi o trolli to na EastNordic masz polaków i greków, a na West francuzów i hiszpanów. Za najbardziej toksyczny serwer uważa się west, gram często drużynówki i duo z graczami zachodu którzy przenieśli się ze względu na demoniczne community do eune i uważają, że jest tutaj dużo lepiej.
Wszystko jasne Eune nadchodzę !
Siemka.