Witam,
Poszukuję 2 graczy do teamu 5 v 5 na EUW. Brakuje nam supporta oraz top/jungla. Nie mamy żadnych konkretnych wymagań co do rangi jaką posiadasz. Po zebraniu ekpiy celujemy w go4Lol i turnieje 5v5.
Witam,
Poszukuję 2 graczy do teamu 5 v 5 na EUW. Brakuje nam supporta oraz top/jungla. Nie mamy żadnych konkretnych wymagań co do rangi jaką posiadasz. Po zebraniu ekpiy celujemy w go4Lol i turnieje 5v5.
po ile macie lat?
Mało informacji podajesz, chociaż własny nick by wypadało, żeby można było Cię 'podpatrzeć'.
Nick: QuanziGG
Dywizja: Platyna 3
Mogę spróbować pograć z Wami kilka gier, jako support lub top laner.
25+
rikoud05ennin, s3, moge grac na topie lub jungli, jezeli jestescie zainteresowani to sie odezwijcie, zagramy kilka meczy razem i zobaczymy co z tego wyjdzie
Poprawiam sie. Nick: Ziu. Niestety zdaje sobie sprawe ze wszyscy patrza na dywizje co nas zupelnie nie interesuje. Może byćnawet osoba unranked.
Chętnie zagram. Jestem narazie srebro 2 (byłem gold 4 ale nie gralem troche i spadlem ale wróce chętnie)
Nick : Skillu
nick: wutyfy
rola: support
Witam,