Lol.exe i nic się nie dzieje

Witam. Otóż przejdę do rzeczy bo już mnie wkur@! ten komputer od rana... gdy chce włączyć lola - klikam na niego dwa razy , pojawia się logo league of legends i znika po sekundzie a potem...nic się nie dzieje :( Gra się nie włącza , w procesach na chwile pojawia się lollauncher.exxe czy jakoś tak i nic poza tym , uruchamianie w trybie zgodności i jako administrator nic nie daje. Pomocy :(

Zainstaluj LoLa na nowa, miałem ten sam problem i pomogło

No tak tylko , że mam lola z pendrajwera od kolegi i nie mam instalki a ściągnięcie od nowa z patchami zajmie z 4 godziny... :( Jakieś inne pomysły? Chociaż zacząłem już ściągać jakąś wersje któa ściąga się tak jak by to była aktualizacja...

Próbowałeś opcji repair ?

Nie pokazuje mi się nawet okienko z "Play" więc nie , nie próbowałem :D

No to musisz spróbować tak jak napisali koledzy wyżej.

http://l3cdn.riotgames.com/Installer/SingleFileInstall/LeagueOfLegendsBaseEUW.exe - pobieram z tego , wie ktoś o co tu chodzi , czy to będzie działać ?

Tak w ogóle zainstalowałeś tego lola z pendrive'a czy tylko przeniosłeś pliki? Jak tylko przeniosłeś no to nie ma prawa działać bo też tak próbowałem. Dopiero zainstalowanie lola i potem przeniesienie plików zadziałało :D

Zainstalowanego lola z dysku skopiowałem na pena i wrzuciłem do siebie :D Lol działa tak już jakiś rok , dzisiaj rano przestał :D

Jeśli ci bardzo zależy na graniu to normalnie ściągnij.Tylko 4 godziny.W życiu i tak masz dużo godzin.

Niekoniecznie. Wejdź do folderu z LoLem, uruchom go przez lol.launcher.admin.exe, a nie lol.launcher.exe. Powinno pomóc.

EDIT: Ewentualnie, jeśli nie chce ci się szukać folderu, kliknij prawym na skrót -> właściwości -> w ścieżce do pliku zmień nazwę właśnie z krótkiej na dłuższą. Komputer będzie się pytał o pozwolenie na uruchomienie gry z prawami administratora, ale gra powinna włączać się normalnie.

EDIT2: patrząc po swoim kompie, zaznaczenie opcji "uruchamianie z prawami administratora" we właściwościach skrótu powinna działać tak samo :)

EDIT3*: tak, mi także taki problem pojawił się kiedyś sam od siebie, bez ostrzeżenia. :)

* - cholera, ile editów można zrobić w tak krótkim czasie...

http://l3cdn.riotgam...endsBaseEUW.exe - pobieram z tego , wie ktoś o co tu chodzi , czy to będzie działać ?

To powinno działać na 100%. Ja miałem z kolei taki problem, tyle, że LOL był niezainstalowany(pobrałem z oficjalnej strony plik instalacyjny). Kiedy uruchamiałem instalację, nic się nie działo. Dopiero pobranie z tego linku pomogło, i wszystko do dziś chodzi w jak najlepszym porządku, więc polecam.

Właśnie kończy mi ściągać :D Jeszcze pół godzinki :D A co do n4z4rth - zawsze odpalam przez lol.launcher.admin.exe i tym razem nie działa :P

Jemu się nawet to nie pokazuje. Czytaj ze zrozumieniem:)

juz pewnie rozwiązane, do zamknięcia chyba

No tak , UP@ ma rację , nowy pecet i wszystko śmiga :) Dzięki za pomoc

Witam. Otóż przejdę do rzeczy bo już mnie wkur@! ten komputer od rana... gdy chce włączyć lola - klikam na niego dwa razy , pojawia się logo league of legends i znika po sekundzie a potem...nic się nie dzieje :( Gra się nie włącza , w procesach na chwile pojawia się lollauncher.exxe czy jakoś tak i nic poza tym , uruchamianie w trybie zgodności i jako administrator nic nie daje. Pomocy :(