Lol i Anime w jednym

Witam wszystkich

Mam pytanie do was dotyczące jednej dosyć dziwnej gry na podstawie League of Legends, która przykuła moją uwagę gdyż postacie którymi gramy to bohaterzy anime. Jestem wielkim fanem anime i chciałbym zagrać w tą grę, ale z samego gameplaya i poradnika widać dosyć duże pingi występujące w grze. I chciałbym dowiedzieć się czy ktoś też zachęcił się do tej produkcji i ją wypróbował. Nie wiem dokładnie czy sama gra jeszcze działa bo strona nie odpowiada, może zmienili ją na jakąś inną jak tak to proszę o podanie stronki.

Pytania:

1.Czy na średnim łączu internetowym typu 24mb/s dało radę spokojnie pograć.

2,Czy w samej grze jest dużo bohaterów.

3.Czy rozgrywka jest na tej samej podstawie co League of Legends.

Link do filmiku z gry :

lol to czysta kopia lola :D nawet mapy sa takie same :D

Gralem w to nawet tu to reklamowalem.

1. Mnie nawet na laczu 120mb/s czasami lagowalo wiec daruj sobie.

2. Dokladnie to nie wiem ile ich jest ale chyba mniej niz w lolu, czesc jest taka sama jak w lolu z innym wygladem i animacjami.

3. Gra sie 7v7. Jw tak samo itemy takie same jak w lolu ale sa jakies nowe.

A szkoda bo pomysł bardzo fajny, jednak wole pozostać przy starym dobrym Lol'u i nie narzekać na lagi i chińskie krzaczki.

Witam wszystkich

Mam pytanie do was dotyczące jednej dosyć dziwnej gry na podstawie League of Legends, która przykuła moją uwagę gdyż postacie którymi gramy to bohaterzy anime. Jestem wielkim fanem anime i chciałbym zagrać w tą grę, ale z samego gameplaya i poradnika widać dosyć duże pingi występujące w grze. I chciałbym dowiedzieć się czy ktoś też zachęcił się do tej produkcji i ją wypróbował. Nie wiem dokładnie czy sama gra jeszcze działa bo strona nie odpowiada, może zmienili ją na jakąś inną jak tak to proszę o podanie stronki.

Pytania:

1.Czy na średnim łączu internetowym typu 24mb/s dało radę spokojnie pograć.

2,Czy w samej grze jest dużo bohaterów.

3.Czy rozgrywka jest na tej samej podstawie co League of Legends.

Link do filmiku z gry :