Siema, wczoraj rozłączył mi się net i niestety musiałem zminimalizować grę. Chwilę potem wyskoczył taki coś do wysłania Raportu.
Minimalizowałem grę wielokrotnie i niestety wyskakiwało to samo, piszcie i dawajcie swoje rozwiązania.
Siema, wczoraj rozłączył mi się net i niestety musiałem zminimalizować grę. Chwilę potem wyskoczył taki coś do wysłania Raportu.
Minimalizowałem grę wielokrotnie i niestety wyskakiwało to samo, piszcie i dawajcie swoje rozwiązania.
Nie gram w lol'a już rok więc nie wiem co tam sie pozmieniało, ale za moich czasów za wszelakie bugsplaty odpowiadał PMB. Ja go zawsze usuwałem i było dobrze.
Zdarza mi się ujrzeć bugsplata podczas zmieniania okna alt-tabem, ale tylko w jednym wypadku - tuż przy początku wchodzenia do gry. Ten moment muszę przeczekać. W momencie kiedy widzę już choćby pojedynczych championów na ekranie ładowania, to mogę spokojnie zmienić okno gry na dowolne inne. Dawniej widywałem też bugsplaty, ale były związane z uruchomionym LOLReplayem w tle (któraś wersja była wadliwa) - gra nie chciała się ładować i przy losowym procencie wyrzucało ją. Jeśli żadna z tych rzeczy nie pasuje, to może być ciężko z pomocą.
Jak mi się pojawia bug splat to tylko i wyłącznie po tym jak wszyscy się załadowali. Wtedy robisz Alt+Ctrl+Del>procesy i zamykasz PMB.exe. Mi pomaga.
Wniosek z powyższego: wywalić Pando, bo psuje grę
Tego shitu nie mam, macie inne pomysły?
Pojawia się, jak gra jest włączona
A wczoraj coś było znowu jakieś problemy był niebieski komunikat . Ja miałem same dc latem ale okazało się wina mojego netu. Takie mało istotne ale jednak może wirusy. Przeskanuj malwarebytes
.
Pojawia się, jak gra jest włączona
Gra mi normalnie tylko jak zminimalizuje wyskakuje taki błąd.