Kogo kupić Jaxa ,Fidllesticka,Siona,Morgane,Trynadere czy Warwicka.Najbardziej podoba mi się Jax Fiddlestick i Trynadere.
LoL jaki bohater
Jeżeli jesteś nowy to Jax lub Warwicka są najłatwiejsi, najszybciej ich można opanować.
Fidllesticka jak dla mnie to ciężko się nim gra, dla nowych graczy odradzam go brać.
Jeżeli jesteś nowym graczem to polecam Jax'a i Trynde. Postacie łatwe do opanowania. Co do Fidla, wcale nie gra się nim trudno, postać przyjemna, zagrasz parę meczy na botach to poznasz jego skille na tyle dobrze, że na nromalu sobie poradzisz.
kupiłem fidllecticka na pierwszym meczyku miałem staty 14/5/7
Fiddlesricks jest dobry dla ludzi na każdym poziomie, z reszta to mój drugi champion, szkoda że go trochę znerfowali... Osobiście polecam Jaxa, lecz osobiście Fiddlesticksa wymieniłem na Lux i Heimerdingera.
ja mam zamiar dzis jeszcze kupic Jaxa
A wiesz co chciałem z tobą zagrać ^^ Lokam na twoją historię gier a tu 6/7/11 1sza gra fidddlem czy czasem nie naciągasz tego ...
Miał 14/5/7, ale z botami...
Ogólnie kolega gra na dość slabym poziomie..., jednak mam nadzieje ze sie czegoś nauczy...
taki mocny jesteś tylko w słowach powiedziałem że nie będę grał z takimi dziećmi jak ty a ty odrazu tekst "wyp********* xD"
Ale to nie był żaden powód ,żeby od razu wychodzić z roma i focha strzelać...
taki mocny jesteś tylko w słowach powiedziałem że nie będę grał z takimi dziećmi jak ty a ty odrazu tekst "wyp********* xD"
Tutaj male nieporozumienie z uzytkownikiem... ;P
No nic, zagram, zobacze, wyciagne wnioski ^^, moze pogramy dluzej
Powiem tak jeżeli chcesz mieć już jakiegoś skilla w grze, to nie ma sensu grać z botami bo w ten sposób nigdy nie nabierzesz skilla. Ja już od pierwszego poziomu grałem z żywymi ludźmi (wirtualnymi) i właśnie dzięki temu nauczyłem się grać. Dodam że nigdy nie zagrałem jeszcze z botami i takowego zamiaru niemam ponieważ to zaniża tylko nasze umiejętności. Co do postaci to każda jest dobra jak tylko nauczysz się nią grać. Z Mojej strony polecę ci Tryndamere oraz Warwick'a.
Kogo kupić Jaxa ,Fidllesticka,Siona,Morgane,Trynadere czy Warwicka.Najbardziej podoba mi się Jax Fiddlestick i Trynadere.