Lol - lagi

witam. gram w lola. wczoraj wszystko ładnie śmigało a dzisiaj mam lagi! no wiecie taki opoźniony zaplon. to strasznie wnerwia bo nie da sie nic zrobić( robie skila a on po 1-2sek dopiero sie robi). mam 2mb /s i chyba jest to spowodowane przeciazeniem serwa, bo sobota , po poludniu kazdy na lolu. jak myslicie??prosze o pomoc

sprawdz ping, fps? moze jakis torrenty w tle czy cos

Ja osobiście gram i lagów nie mam , powiedz mi jak grasz jakie masz latency i ile fps.

sprawdzilem, i fps mam... 10-15 .normalnie niewiem ile mam bo jak gram to niezbyt zwracam na to uwage. i jak gram to mam wszystko wylaczone

sciagnij klienta od nowa, zmniejsz ustawienia na najnizsze, wlaczy synchronizacje pionową

wejdz w menedzer zadan windows -> procesy i powylaczja rzczy które ciągna ci sporo pamięci

FPS nie wpływa na to kiedy dany skill zostaje użyty, po prostu gra jest płynniejsza lub odwrotnie. Z mojej strony, zająłbym się bardziej pingiem i procesami twojego systemu, które korzystają z połączenia internetowego. W dużym skrócie, albo Twój dostawca łącza zaczął Cię rąbać, albo masz włączone jakieś procesy który "zżerają" Ci kb/s.

sproboje, a ustawienia juz probowalem zmieniac na najnizsze(nic to nie dalo)

@ciasteczkowy potwor

ale wiesz jeszcze wczoraj wszystko bylo dobrze... net tez chodzi bez zazucen. tylko z lolem cos nie chalo

Problem rozwiązany, TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

PS. niewiem co sie wtedy stało ale juz kolo 18.00 wszystko bylo git ^^

pozdrawiam fanow LOL'a

witam. gram w lola. wczoraj wszystko ładnie śmigało a dzisiaj mam lagi! no wiecie taki opoźniony zaplon. to strasznie wnerwia bo nie da sie nic zrobić( robie skila a on po 1-2sek dopiero sie robi). mam 2mb /s i chyba jest to spowodowane przeciazeniem serwa, bo sobota , po poludniu kazdy na lolu. jak myslicie??prosze o pomoc