Lol PBE?!?!?!

Witam. Dowiedziałem się od kumpla , z którym grywamy w lola , że jest jakiś serwer PBE , na którym od razu na początek mamy 30 lvl ileś tam rp i ip i wszystkie postacie. Czy jest to prawda?Czy ktoś na tym grał? Napisze też coś jutro bo klient waży 1.4GB to jutro będzie :D No i oczywiście czy to nie jest jakieś nielegalne czy coś , bo niby ten serwer ma służyć wykrywaniu błędów gry. Co o tym sądzicie?

to jest prawdziwe, serwer dziala taki ala fun.. ale z mala populacja osob.

ehh ;/

no to jakby ktoś był zaineresowany:

pbe.leagueoflegends.com

A tak swoją drogą to polecacie jakiś downloader?Bo często zrywa mi neta jak coś normalnie ściągam (pieprzona radiówka)

Po pierwsze nie masz wszystkich postaci... tak jak na normalnym koncie masz 0 na start... Po drugie... masz 1 lvl ale po zagraniu choć jednej gry, nawet customa czy coopa od razu dostajesz 30 lvl. Jeśli się nie mylę, raz na miesiąc dostajesz tam 10k ip i 4k rp. Można tam testować nowości, jak np. ja już dzisiaj grałem tym nowym Hecarimem, który na globalu jeszcze nie wyszedł, tak jest to 100% legalne.

tylko jak riot napisał : robienie i udostępnianie ss albo filmików pokazujące "niewydane" postacie jest banowane. i trzeba miec klucz, zeby byc takim testerem(przynajmniej kiedys tak bylo)

nie moge zrobic konta dlaczego?

Pewnie przy region nie naciskasz change :P Musisz nacisnąć change i wybrać PBE :P

dzięki faktycznie to było to:P

Po pierwsze nie masz wszystkich postaci... tak jak na normalnym koncie masz 0 na start... Po drugie... masz 1 lvl ale po zagraniu choć jednej gry, nawet customa czy coopa od razu dostajesz 30 lvl. Jeśli się nie mylę, raz na miesiąc dostajesz tam 10k ip i 4k rp. Można tam testować nowości, jak np. ja już dzisiaj grałem tym nowym Hecarimem, który na globalu jeszcze nie wyszedł, tak jest to 100% legalne.

30 lvl masz na start , możesz mieć buga , ale wystarczy zresetować lola , rp i ip jest uzupełniane co tydzień.

ej co jest nie mogę zmienić regionu na pbe bo.. tam nawet nie ma takiej opcji żeby zmienić na pbe są tylko te standardowe -.- ;/

30 lvl masz na start , możesz mieć buga , ale wystarczy zresetować lola , rp i ip jest uzupełniane co tydzień.

Nie masz 30. Musisz zagrać choć 1 grę, żeby go mieć.

ej co jest nie mogę zmienić regionu na pbe bo.. tam nawet nie ma takiej opcji żeby zmienić na pbe są tylko te standardowe -.- ;/

Bo rejestrujesz się przez główną stronę lola... A musisz przez pbe.leagueoflegends.com

Okej , dzięki , chodziło mi o to czy to w ogóle istnieje i czy jest legalne :D Klienta już zasysam , widzę , że są zainteresowani , w takim razie spotkajmy się w grze , mój nick będzie "PilasPL321" , no chyba że będzie zajęty , w co wątpię :D

I mam pytanie : ściągałem ten lolPBE.zip ale net m izrywał , więc postanowiłem przez program FreshDownload. Na początku nie chciało ściągać ale potem znalazłem jakiś link , też 1.42GB , jak mylicie będzie działać?Głupie pytanie ale przy moim necie ściągać 1.4GB to dużo :D

Najlepiej to pobieraj flasheget'em. Ja też mam taki net, ale ten program potrafi uratować życie ^^.

Jest legalne. To jest serwer do testowania nowości w grze. Jeśli dobrze pamiętam informacje o których pisali w postach na forum (NA, nie naszych), to devowie mówili o tym że m.in. gracze na PBE stwierdzili że zmiana pasywa Xeratha z bonus armora na dmg w zależności od odległości była chybionym pomysłem - a takiego kombinowania na tych serwerach będzie o wiele więcej. I jeszcze więcej, niż myślicie w tej chwili.

Krótko mówiąc... pamiętajcie - to serwer testowy, a nie jakiś priv czy inny żeby sobie pograć. Chcecie grać normalnie - grajcie na normalnym, a nie idźcie na łatwiznę :)

@UP

Heheh , na normalnym będę grać ale chcę zobaczyć kilka postaci itp , żeby ewentualnie kupić na globalu potem :D

Co do flashgeta to nie umiem go obsługiwać , nie działą z mozillą (bynajmniej u mnie) :D

A teraz takie pytanko:trzeba mieć jakiś klucz , żeby móc pograć na tym PBA?Czy po prostu normalnie sobie wbijamy i gramy?:D

Bo rejestrujesz się przez główną stronę lola... A musisz przez pbe.leagueoflegends.com

Dzięki pomogło xd

Kazdy ma lagi jak cholera.

Nic dziwnego skoro sa pingi po 200.

Ktos tam mowil, ze te servery stoja w US o ile sie nie myle.

ps. Chcialem przetestować kilka postaci ale nie da rady za duze lagi.

no nie wytrzymam!

Godziny ściągania , godziny patchowania...

Wchodzę do domu , patrzę , że gra się spatchowała. Wciskam GRAJ i ...BŁĄD!

Adobe AIR:instalacja nie jest coś tam coś tam...nie powiem wam teraz dokładnie , bo jestem na innym komputerze. Wie ktoś o co może chodzić?Przecież taki lol global lata aż miło.

Kazdy ma lagi jak cholera.Nic dziwnego skoro sa pingi po 200.Ktos tam mowil, ze te servery stoja w US o ile sie nie myle.ps. Chcialem przetestować kilka postaci ale nie da rady za duze lagi.

Emmm... Za duże o.o? Ja gram na globalu właśnie na US a nie na EU i mam ping 215 około i dla mnie to nie ma lagów o.o

Witam. Dowiedziałem się od kumpla , z którym grywamy w lola , że jest jakiś serwer PBE , na którym od razu na początek mamy 30 lvl ileś tam rp i ip i wszystkie postacie. Czy jest to prawda?Czy ktoś na tym grał? Napisze też coś jutro bo klient waży 1.4GB to jutro będzie :D No i oczywiście czy to nie jest jakieś nielegalne czy coś , bo niby ten serwer ma służyć wykrywaniu błędów gry. Co o tym sądzicie?