Lol postac

Uzbieralem wkoncu 6,3k IP (ciezko mi bylo bo zawsze wydawalem szybciej na jakies runy albo postac za 3k , wiec zmotywowalem sie i uzbieralem te 6k)

Teraz moje pytanko , mam kilka postaci ktore mnie interesuja , prosil bym o napisanie co waszym zdaniem jest lepsze , lepiej sie gra i wgl ... wiem kazdy co innego lubi i gra lepiej lub gorzej ale sam sie nie potrafie zdecyowac xD , a nie chce zalowac zakupu na ślepo ...

Postacie ktore mam na oku :

-Ahri

-Ezreal

-Fizz

-Zed

-Diana

Najczesciej gram na bocie ale mid jak i top rowniez mi pasuje (poza jungle)///

Podajcie swoje propozycje , uwagi .

Bede bardzo wdzieczny ;D

Ślepo tam u Ciebie?

Zanim tam uzyskam jakakolwiek odpowiedz to minie duzo czasu bo polowe osob pomijaja ....

Twoje pytanie jest bez sensu masz na oku 5 czempionów a jak ci doradzimy i tego jednego kupisz to potem się zapewne zawiedziesz bo ten drugi był fajniejszy. Potestuj sobie je na PBE, pooglądaj gameplaye na youtube itd. Btw. @2UP słuszna uwaga. Za cholerę duży spam z tymi tematami idzie.

Temat od tego jest, długo się tam nie czeka tak na prawdę. Podałeś różne champy, adc, assassina, ap... Sprecyzuj swoje wymagania co do postaci. A poza tym wybór champa to czysto osobista preferencja, raczej się doradza w konkretnych kwestiach (np. czy lepszym adc jest ez czy vayne itp.)

Pomijają osoby, które piszą "Nidalee czy Gragas", a że Twój post jest dłuższy i ma większy opis to by się Tobą zainteresowali.

Ok , napisalem juz w tamtym temacie , ten prosil bym administracje o zamkniecie

A w jakiej klasie najlepiej się czujesz ?. AD,AP,carry,meele, support... itd.

glownie to miedzy ap / ad bo dobrze mi sie gra vayne jak i teemo xD wiem dziwne porownanie xD

Szczerze mówiąc, bardzo dziwne. Głównie dlatego że Vayne nie ma nic wspólnego z AP. Teemo to inna sprawa, bo to jedna z naturalnych hybryd w tej grze (tak jak dawny Jax - nie wiem czy obecnie też takową hybrydą jest - czy Warwick).

Radziłbym:

1. Przenieść się albo do tematu o kupnie champów, albo zostać tutaj i nie drążyć tematu w wielu miejscach naraz

2. Sprecyzować czym dokładniej lubisz grać - ranged czy melee, oparty na autoattackach, skillach czy czymś pomiędzy, tank, squishy [papier] czy coś pomiędzy etc. To najbardziej pomoże nam w określeniu co ci odpowiada, bo postacie które podałeś jednak się trochę od siebie różnią (mimo że Fizz, Zed i Diana mają pewien wspólny mianownik - nie są typowymi magami, a całkiem nieźle radzą sobie na midzie [nie jestem pewny co do Zeda]).

Szczerze mówiąc, bardzo dziwne. Głównie dlatego że Vayne nie ma nic wspólnego z AP. Teemo to inna sprawa, bo to jedna z naturalnych hybryd w tej grze (tak jak dawny Jax - nie wiem czy obecnie też takową hybrydą jest - czy Warwick).

Jax Hybydrą nadal jest, warriock tak, ale jako jungler :).

Jak lubisz ap mida to bierz ahri/diane. Jedne z lepszych AP w tej chwili. Diana spam ze skilli z 0 kosztem many. Ahri jest bardzo mobilna. Q ma true damage jak wraca. E to taki taunt. Jak walniesz kogoś nim to nie będzie cie bił, ale podejdzie do ciebie. W 3 kulki, mają ładny dmg. Ult do uciekania/bicia itp. Ma bardzo dużo zastosowań.

Ezreal nie jest już takim dobrym ad carrym, ze względu na nerf jego skilla z w, ale mimo to jest nadal bardzo dobrą i mobilną postacią.Jeżeli chodzi i mid lane ot wybierz diane bez zastanowienia, jest ona moim zdaniem zbyt OP.Q+R+W+E+R.Ja nie lubię assasynów, więc o zedzie nic nie powiem, ale nie polecam grać assasynami no chyba, że jest to jedyny counter pick na jakąś postać.

Uzbieralem wkoncu 6,3k IP (ciezko mi bylo bo zawsze wydawalem szybciej na jakies runy albo postac za 3k , wiec zmotywowalem sie i uzbieralem te 6k)

Teraz moje pytanko , mam kilka postaci ktore mnie interesuja , prosil bym o napisanie co waszym zdaniem jest lepsze , lepiej sie gra i wgl ... wiem kazdy co innego lubi i gra lepiej lub gorzej ale sam sie nie potrafie zdecyowac xD , a nie chce zalowac zakupu na ślepo ...

Postacie ktore mam na oku :

-Ahri

-Ezreal

-Fizz

-Zed

-Diana

Najczesciej gram na bocie ale mid jak i top rowniez mi pasuje (poza jungle)///

Podajcie swoje propozycje , uwagi .

Bede bardzo wdzieczny ;D