LoL- pytanie o kupno konta

Cześć,mam takie pytanie co do kupna konta w grze League of Legends(pytam sie by nie popełnić błedu w przyszłości) otóż załóżmy chciałbym kupić konto z lvl- bla bla postaciami(nie wazne) i dokonuje zakupu przez Allegro lub inną strone przez którą można kupić rzeczy wirtualne lub realne itp i po miesiącu konto tracę bo na przykład prawowitu własciciel konta ktory sprzedal mi je na stronie -x poprosil o odzyskanie konta. Czy mógłbym wtedy coś zdziałać?Odzyskać równowartość lub pieniądze jakie przeznaczylem na kupno konto czy same konto? Dziekuje

Powiem Ci, ze jest to jak by takie troche dwuznaczne, bo tutaj piszesz o kupnie konta a w sygnaturce masz, ze chcesz sprzedac konto w lolu :P

Tak, konto mozesz odzyskac nawet po kilku miesiacach, wystarczy, ze np. podasz numer konta z ktorego kupowales RP czy cos a czy bys poprosil o odzyskanie, hmm, trudne pytanie, chyba zalezy czy Ty tez bys takich zakupow dokonywal, jaki byl pierwszy email czy cos, z tym drugim to Ci dokladnie nie powiem.

Tak ogólnie to handel kontami chyba jest nielegalny według regulaminu LoL'a

nestrone napisales o sytuacji w ktorej chcialbym spzedac konto a nie kupic a z tego co mi wiadomo to konto nalezy tylko i wylacznie do prawowitego posiadacza a posadacz dal swoj email i to on moze odzyskac konto po sprzedaniu mi a ja nic nie bede mial ;/

Jeżeli chcesz kupić konto z gry ,to tylko od ludzi z dużą ilością poleconych xd btw. jest sposób na to żeby mieć 100% pewności ,że konto nie zostanie odzyskane ,ale bardzo długo to trwa;/

A w przypadku kiedy jednak osoba od ktorej zakupilem konto odzyska ? Co mi polecicie ;f

Jeżeli jest to poniżej 250 zł,to możesz pocałować się w dupe ,przykro mi;/

Ach.. szkoda a jezeli chodzilo by o wymiane konto za konto w innej grze ? albo cos takiego

Cześć,mam takie pytanie co do kupna konta w grze League of Legends(pytam sie by nie popełnić błedu w przyszłości) otóż załóżmy chciałbym kupić konto z lvl- bla bla postaciami(nie wazne) i dokonuje zakupu przez Allegro lub inną strone przez którą można kupić rzeczy wirtualne lub realne itp i po miesiącu konto tracę bo na przykład prawowitu własciciel konta ktory sprzedal mi je na stronie -x poprosil o odzyskanie konta. Czy mógłbym wtedy coś zdziałać?Odzyskać równowartość lub pieniądze jakie przeznaczylem na kupno konto czy same konto? Dziekuje