Cześć,mam takie pytanie co do kupna konta w grze League of Legends(pytam sie by nie popełnić błedu w przyszłości) otóż załóżmy chciałbym kupić konto z lvl- bla bla postaciami(nie wazne) i dokonuje zakupu przez Allegro lub inną strone przez którą można kupić rzeczy wirtualne lub realne itp i po miesiącu konto tracę bo na przykład prawowitu własciciel konta ktory sprzedal mi je na stronie -x poprosil o odzyskanie konta. Czy mógłbym wtedy coś zdziałać?Odzyskać równowartość lub pieniądze jakie przeznaczylem na kupno konto czy same konto? Dziekuje
LoL- pytanie o kupno konta
Powiem Ci, ze jest to jak by takie troche dwuznaczne, bo tutaj piszesz o kupnie konta a w sygnaturce masz, ze chcesz sprzedac konto w lolu
Tak, konto mozesz odzyskac nawet po kilku miesiacach, wystarczy, ze np. podasz numer konta z ktorego kupowales RP czy cos a czy bys poprosil o odzyskanie, hmm, trudne pytanie, chyba zalezy czy Ty tez bys takich zakupow dokonywal, jaki byl pierwszy email czy cos, z tym drugim to Ci dokladnie nie powiem.
Tak ogólnie to handel kontami chyba jest nielegalny według regulaminu LoL'a
nestrone napisales o sytuacji w ktorej chcialbym spzedac konto a nie kupic a z tego co mi wiadomo to konto nalezy tylko i wylacznie do prawowitego posiadacza a posadacz dal swoj email i to on moze odzyskac konto po sprzedaniu mi a ja nic nie bede mial ;/
Jeżeli chcesz kupić konto z gry ,to tylko od ludzi z dużą ilością poleconych xd btw. jest sposób na to żeby mieć 100% pewności ,że konto nie zostanie odzyskane ,ale bardzo długo to trwa;/
A w przypadku kiedy jednak osoba od ktorej zakupilem konto odzyska ? Co mi polecicie ;f
Jeżeli jest to poniżej 250 zł,to możesz pocałować się w dupe ,przykro mi;/
Ach.. szkoda a jezeli chodzilo by o wymiane konto za konto w innej grze ? albo cos takiego
Cześć,mam takie pytanie co do kupna konta w grze League of Legends(pytam sie by nie popełnić błedu w przyszłości) otóż załóżmy chciałbym kupić konto z lvl- bla bla postaciami(nie wazne) i dokonuje zakupu przez Allegro lub inną strone przez którą można kupić rzeczy wirtualne lub realne itp i po miesiącu konto tracę bo na przykład prawowitu własciciel konta ktory sprzedal mi je na stronie -x poprosil o odzyskanie konta. Czy mógłbym wtedy coś zdziałać?Odzyskać równowartość lub pieniądze jakie przeznaczylem na kupno konto czy same konto? Dziekuje