Zapraszam wszystkich do dodwania FILMIKÓW z LOLA.
Wszystkie ciekawe zabawne i epickie momenty z gry.
Lol - rage funy epic moments
Zabawne? Epickie? Jedynie to tam dostrzegłem to "**** ****** ****** ****** *****", bezsensowny rage i walenie łbem o biurko. Typowa Polska w internetach.
Słabe.
Jeśli interesują was zabawne i fajnie zmontowane "momenty" z lola polecam:
https://www.youtube.com/watch?v=w-DbX5IU1Us i resztę odcinków.
jak może być coś fajnego w takim silnym uzależnieniu jak prezentuje ten filmik? przecież ci ludzie są chorzy na lola xD
Mnie to rozśmieszyło.
Haha, ostatni raz tak się uśmiałem jak chleb masłem smarowałem, zresztą ten filmik nie trzyma się kupy, leci sobie klip i randomowe rage z ts czy skype wklejone. Jakoś nie bawi mnie taki typowy rage gdzie co drugie słowo to Ku*wa. Pozdrawiam.
Jeżeli to są twoi kumple to zaproponuj im jakąś terapię odwykową, bo to co się dzieje na tym filmiku nie jest normalnym zachowaniem. Jeżeli kogoś to bawi to współczuje poczucia humoru.
Najlepiej było w 4.36 potem zachowywali się jak nałogowcy.
Ludzie.Co jest z wami ? To nie są moi kumple .
czy ja napisałem że to co wstawiłem jest mądre ? Nie. To jest Głupie i zabawne, śmiejemy się z uzależnionych ( i kilka jeszcze innych przymiotników) ludzi. Kogo obchodzi czy są normalni czy nie ?
Śmieszne? śmieszne i kropka. Dla mnie też nie wszystkie momenty są śmieszne. Ale całość jest na tyle głupia i śmieszna żeby się pośmiać i dlatego ją wstawiłem.
Ale jak widzisz jakoś nie wszystkich to bawi, już lepiej wstawiać śmieszne rozmowy na wyższym poziomie bez żadnych ku*wa, h*j itp w co drugim słowie lub jakieś akcje z bronzu czy ogólnie zabawne sytuacje z dobrze dobraną muzyczką. Nie sądzę żeby większość użytkowników tego forum była w przedziale wiekowym 10-12 lat których to cieszy bezmyślne przeklinanie i darcie ryja na cały dom.
PS. Nie wiem co jest śmiesznego w ludziach uzależnionych, może mi opowiesz o tym, wg mnie powinno raczej być nam przykro.
Nie... wiecie co, podzielam zdanie większości - oglądanie osób sfrustrowanych, klnących, drących się mija się z celem. A że w temacie raczej do niczego więcej nie dojdziemy, to lepiej to zamknąć - to naprawdę nie jest dobry pomysł na temat.
Zapraszam wszystkich do dodwania FILMIKÓW z LOLA.
Wszystkie ciekawe zabawne i epickie momenty z gry.