Witam serdecznie Zapraszam do oglądania mojego Stream'u
Będą się tam pojawiały mecze LoL'a, ale nie tylko
Na razie nie reklamuje za bardzo mojego stream'a, zrobię to za jakiś czas
Zasiadam właśnie do LoL'a także jeżeli ktoś miałby ochotę pooglądać / posłuchać - zapraszam
LoL Stream
licznik widziów jest zbugowany, bo ja oglądam ^^
No i po pierwszej grze Myślę, że całkiem nieźle rozegrana gra
Wszelkie komentarze/opinie - mile widziane
Edit:
Kolejna gra i znów wygrana Ten stream przynosi mi szczęście
Tylko widzę, że teraz coś podzieliło mi ten stream na 2 części O_o' Za utrudnienia przepraszamy
przydałoby by się robić jakiś refresh, by zakomunikować, że w tej chwili grasz, czy nie.
Tak właśnie będę robił Około 22 rozpoczynam granie
Zainteresowanych zapraszam
Edit: rozpoczynamy stream Zapraszam do oglądania - będziemy testować nową postać, Ahri
Bardziej popularnym serwisem do streamowania jest own3d.tv, przynajmniej tak mi sie wydaje, tam zapewne znalazłbyś większe grono widzów ;-)
Okej, sprawdzę Dzięki za info
No i kiedy stream znowu bedzie, bo chcialem cos obejrzec, teraz wolno ale offline
Zapraszam do oglądania mojego Stream'u z League of Legends Właśnie zasiadam do gry
Wszelki komentarze/uwagi mile widziane
Właśnie zacząłem oglądać, zapowiada się ciekawy mecz MYśle ze nie jest to ost. raz kiedy oglądam.
Strasznie mi sie tnie ;/
A no właśnie, niektórym tnie, niektórym nie :/ Ja chyba nie mogę z tym nic zrobić :/ Powiedz jeszcze jakie masz łącze ? A co do samego streamu - dobra gra LeBlanc, reszta słabo
Mi nic nie cielo...
mi też nic nie tnie, nie wiem o co chodzi, a tak to filmiki ponad przeciętną ^.^
Mam od UPC 10 megabitów, co daje mi jakieś 2MB downladu
Hmmm to może wina wtyczki flash ? Czasami tak bywa
Ten kanał był kanałem testowym
W nowym roku ruszam z innym kanałem, także info dam tutaj
Flasha zainstalowałem najnowszego, jak mi na czacie kazali i nic nie poszło, trudno. Poczekam na kolejny stream i sie zobaczy.
U mnie sie przycinało co 5 sekund. Problem polegal na tym ze obraz stawal w miejscu ale glos byl ciagly. Problem nie wystepuje na livestream.com czy own3d.tv. Mam nadzieje ze noworoczna zmiania przyniesie wiele dobrego.
Mam tak samo jak kolega na gorze, identycznie!
Postaram się coś z tym zrobić. U jednych ten problem występuje, u innych nie. Nie wiem czym to jest spowodowane
EDIT:
Zapraszam również na stronę FB mojego nowego kanału Będą tam zamieszczane wszelakie informacje odnośnie stream'u
A czy rozmyślałeś nad zrobieniem full teamu z tego forum i wtedy zasteamowac? I jaki to jest serwer przy okazji? No i przy okazji, też bym wolał steam na own3d.tv bo na tym mam bez scinek.