LoL Szukam Drużyny Rankingowej

Mam 30 lv full runy grałem 3 mecze ale przegrałem z jakimiś debilami grałem,

i teraz tak szukam drużyny rankingowej która by mnie przyjeła gram EU Północ/Wschód

a to mój screnn z gry ^^

Ps.Jak coś źle napisałem to sory jestem dyslektykiem

Oto link do Screnna: http://speedy.sh/aE7zR/lol-Finnek-staty.bmp

Mam nadzieję że ktoś da mi propozycję przyjęcia do drużyny

OMG ale itemy na Kayle. Podziękuję...

EDIT: Spośród ostatnich 10 meczy, tylko raz przekroczyłeś barierę 100 cs... Nie masz czego szukać na rankedach, poćwicz normale. Nauczysz się grać dopiero po około 500 winach, jeśli kumaty jesteś. Pozdrawiam

Jakis skan pliku, może? Średnio mi sie widzi pobieranie w ciemno.

screen zawiera liste jego ostatnich gier. http://www.lolking.n...6367567#history

EDIT1:

AAA tak btw: "grałem 3 mecze ale przegrałem z jakimiś debilami grałem,"

Oto jego staty z tych rankedow

Ashe 0/13 - 33 cs

cho'gath 2/8 - 45 cs

Brand 6/11 - 38 cs

EDIT2: Runy też wymiatają xD

Jak chcesz z kimś grać, to najpierw sam prezentuj jakiś poziom. Btw. Gracze nie są debilami, bo gra się teamem więc przegrana leżała też po twojej stronie.

Rolf runy full ad ,ap masterki tez ujowe ;> i w 30 min 70 cs... srednio mi sie to widzi ;) ze znajdziesz kogos do duosow :)

ja właśnie runy zmieniam tylko kasy brakuje ^^

OMG ale itemy na Kayle. Podziękuję...EDIT: Spośród ostatnich 10 meczy, tylko raz przekroczyłeś barierę 100 cs... Nie masz czego szukać na rankedach, poćwicz normale. Nauczysz się grać dopiero po około 500 winach, jeśli kumaty jesteś. Pozdrawiam
co to jest cs ?

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

Nie wiesz, co to jest cs i chcesz grać rankedy... Mam idealne wyjscie dla Ciebie - odpusc sobie, tak jak powiedzial kolega kilka postow wyzej, jesli jestes ogarniety to przy ok. 500 winach mozesz zaczac grac "normalne" rankedy i polecam odniesc sie do jakichkolwiek poradnikow z buildami bo patrzac na Twoje, musze stwierdzic ze to Twoj team Cie carrowal a nie Ty ;)

Dziekuje, mysle ze pomoglem. Milej gry .

Cs to last hity.... Poziom Twojej gry jest co najmniej żenujący, odpuść sobie teamy i idź na normalne grać a i używaj buildów z neta

Panie Hodun000, niestety gra pan gorzej od mojego kolegi, który ma drewniany komputer i trollujący internet od playa, a dodatkowo nie ma on 30 lvla. Chyba musi pan odpuścić sobie gry rankingowe ( no chyba, że wolisz tracić elo i denerwować ludzi którzy chcą wygrać)

jego runy FULL AP/AD. nie umiec cs'owac ziomek. jego rankedy to porazka G_G

To kwintesencja Nordica. A 34 cs na sorace ranked to straszny fail. Supp nie powinien w ogóle farmić

Misiael, mylisz się, może miał okazję na farmienie (34 cs na supporcie, czemu nie ?). Ale nadal poziom gry pana Hodun'a jest niski.

Ja nie lubię jak supp farmi cokolwiek. Uznajcie mnie za lowa ale niech lepiej mnie healuje niżeli kradnie farme.

Support moze np farmic przy wiezy, jak np. ADC sie wroci do bazy ;)

Ewentualnie mozna czasem stealnac 2/3 miniony rzucajac Janna tornada badz Starfalla Soraka ;P

Misiael, nie uznaje Cie za lowa i wiem o co Ci chodzi, ale jezeli ma okazje i NIE PRZESZKADZA ADC no to czemu by nie dorobic sie tych pardziesci golda wiecej ? ;)

Up- No dobra , ale tylko gdy nie ma adc w pobliżu. Albo podczas ochrony turreta.

@UP Pan oczywisty :D

Ja 2 tyg. temu też nie wiedziałem co to jest cs(counter strike!), w pewnym rankedzie 1-szy raz widziałem to "wyrażenie". Więc nie wiem po co ten flejm.

nom z taką grą nikogo nie znajdziesz i tak ps misial na wescie jest teraz gorszy poziom niż na eascie ....

Był temat gdzie nie tylko ja wypowiedziałem się na temat poziomu east vs west. Tu i tu są retardy, tu i tu są Ruski(z którymi o dziwo idzie czasem nawet pogadać i fajnie pograć) tu i tu są ogary, tu i tu idzie się dobrze bawić! Na weście może być teraz gorzej bo cała armia "n00bów" nasłuchała się historyjek o weście i się tam osiedlili.