Witam chciałbym stworzyć team z ludzi którzy nie maja za wysokich dywizji ale maja chęć z dnia na dzień robić progress oraz maja dużo czasu na grę
UWAGA: Są to specyficzne wymagania jeśli ci się nie podoba to nie komentuj nie mam ochoty czytać twojego płaczu i żalu
o mnie
Dywizja obecnie silver 4, byl gold ale nie gralem i spadlo , ogólnie nie lubie grac sam ani we 2 !!chcialbym grac w teamie na Topie
Wymagania:
-każdy wiek czy masz mutacje czy nie masz mnie to nie obchodzi masz być jedynie dojrzały mentalnie
-dużo czasu na grę
-sprawny mikrofon oraz stabilne łącze internetowe
-Gra do końca nawet gdy jest 100 do 0 dla przeciwników gramy do końca (jesli masz skłonność do poddawania się to nie pisz bo nie zagrzejesz tutaj miejsca )
-Stale pozycje (zaczynasz grac z nami adc to grasz nim do konca( osoby ktore nie moga grac jedna rola niech nie piszą)
-fajnie mieć na bocie dwóch kumpli którzy są ograni rozumieja sie itp
-Jeśli np nie jesteś dobrym mid lanerem ale masz nieodparta chęć bycia dobrym na midzie to pisz smialo jesli ma sie checi to tylko kwestia czasu kiedys bedziesz dobzre gral ;p
-Dywizja od SILVER do Gold 5 (nie chce zadnych cwaniakow z wyzszych lig)
Czego nie toleruje i będę z miejsca banował
-Pajacowania,wyzywania, płakania, cwaniakowania,wywyzszania sie
-wkurza mnie strasznie gra polegajaca na tym ze spamujemy mecz za meczem zero analizy " dawaj startuj " i tyle chciałbym żeby kazda przegrana byla dla nas nauka i po meczu żebyśmy nie byli wkurzeni jeden na drugiego tylko np ( podaje prosty przykład)jungler mowi sam z siebie sluchajcie chlopaki nie mielismy tanka w tym meczu wszystko bylo dobrze tylko tanka zabrakło następnym razem bede bardziej uwazal podczas pickowania "kazdy blad to nauka na przyszlosc"!
-Durnowatego toku myslenia robienie amumu pod ad a vayne pod ap itp
PISAC NA PRIV !!!!!