Lol team czytaj nizej

Witam chciałbym stworzyć team z ludzi którzy nie maja za wysokich dywizji ale maja chęć z dnia na dzień robić progress oraz maja dużo czasu na grę

UWAGA: Są to specyficzne wymagania jeśli ci się nie podoba to nie komentuj nie mam ochoty czytać twojego płaczu i żalu

o mnie

Dywizja obecnie silver 4, byl gold ale nie gralem i spadlo , ogólnie nie lubie grac sam ani we 2 !!chcialbym grac w teamie na Topie

Wymagania:

-każdy wiek czy masz mutacje czy nie masz mnie to nie obchodzi masz być jedynie dojrzały mentalnie

-dużo czasu na grę

-sprawny mikrofon oraz stabilne łącze internetowe

-Gra do końca nawet gdy jest 100 do 0 dla przeciwników gramy do końca (jesli masz skłonność do poddawania się to nie pisz bo nie zagrzejesz tutaj miejsca )

-Stale pozycje (zaczynasz grac z nami adc to grasz nim do konca( osoby ktore nie moga grac jedna rola niech nie piszą)

-fajnie mieć na bocie dwóch kumpli którzy są ograni rozumieja sie itp

-Jeśli np nie jesteś dobrym mid lanerem ale masz nieodparta chęć bycia dobrym na midzie to pisz smialo jesli ma sie checi to tylko kwestia czasu kiedys bedziesz dobzre gral ;p

-Dywizja od SILVER do Gold 5 (nie chce zadnych cwaniakow z wyzszych lig)

Czego nie toleruje i będę z miejsca banował

-Pajacowania,wyzywania, płakania, cwaniakowania,wywyzszania sie

-wkurza mnie strasznie gra polegajaca na tym ze spamujemy mecz za meczem zero analizy " dawaj startuj " i tyle chciałbym żeby kazda przegrana byla dla nas nauka i po meczu żebyśmy nie byli wkurzeni jeden na drugiego tylko np ( podaje prosty przykład)jungler mowi sam z siebie sluchajcie chlopaki nie mielismy tanka w tym meczu wszystko bylo dobrze tylko tanka zabrakło następnym razem bede bardziej uwazal podczas pickowania "kazdy blad to nauka na przyszlosc"!

-Durnowatego toku myslenia robienie amumu pod ad a vayne pod ap itp

PISAC NA PRIV !!!!!

ja bym na twoim miejscu nie zakladal zadnego teamu bo i tak nic nie osiagniecie na silverach a bardziej ogarnal sobie kogos kto gra na wyzszych dywizjach to przynajmniej nauczy cie grac i pokaze bledy w rozgrywce.

Mam brąz 5

Starałem się nie parsknąć ze śmiechu, nie wyszło, ALE, jako że to forum publiczne i przedstawiasz swoją prośbę do szerokiego grona czytelników pozwól, że na wstępie - ku przestrodze dla innych - coś sprostuję:
1. Nie da się spaść z Golda. 'Decay' obowiązuje tylko od Platyny wzwyż.

2. Nie tolerujesz wywyższania się i cwaniakowania, ALE zabronisz komuś grać Amumu pod AD, bo według Twojej silverowej logiki jest to złe.

3. Stałe pozycje; shift pozycyjny to norma na drodze rozwijania swoich umiejętności w grze. Ktoś kto nie jest dobry na żadnej pozycji (Silver) po to gra aby sprawdzić co mu najlepiej będzie pasowało. Poza tym zmiana mety z patcha na patch powoduje różne rotacje bohaterów. Ty oczekujesz od nowej drużyny by była w 100% sprecyzowana na jakiej pozycji chce grać.

Jest 3 w nocy, ale czytając ten post facepalm'a strzeliłem.

Pierwsza i ostatnia odp dla tych którzy wtracają się w temat ale to normalne xd

Aleksander Wielki( miał wtedy 20+lat) też mial hucznie prozegrać bitwę pod issos przeciwko 5krotnie większej armii Persow, Zbigniew Religa też był wyśmiewany w momencie gdy chciał przystąpić do programu przeszczepu serc, Alfred Blalock dokonal zabieg zespolenia tetnicy podobojczykowej z tetnica plucna w czasach ktotych panowala zasada" serca sie nie rusza " jesli byles chory na serducho to mogles wybierac juz trumne jest tego więcej ale szkoda opuszkow palców...

Pisać priv jest nas coraz więcej!!! Nie wchodzę już w ten temat, czytam tylko priv !

P.S

Dzieciaki czytajcie że zrozumieniem ja chcę zrobić team do wspólnej gry bo nie lubię grać solo ja nigdzie nie napisałem że mam zamiar wygrywać lcs za lcs tak samo jak na instancji w grach mmo wolę iść z ekipą tak w lola też chcę pograć z ekipą

Składasz team w LoLu i porównujesz się do Aleksandra Wielkiego ?! :D Słaby troll.

Polecam założyć temat na jakimś forum specjalnie do tego przeznaczonym, wątpię żebyś znalazł tutaj coś konkretnego.

P.S 

Dzieciaki czytajcie że zrozumieniem ja chcę zrobić team do wspólnej gry bo nie lubię grać solo ja nigdzie nie napisałem że mam zamiar wygrywać lcs za lcs tak samo jak na instancji w grach mmo wolę iść z ekipą tak w lola też chcę pograć z ekipą 

Czyżby typowy troll gimnazjalny a do tego hipokryta?.
Nic do Ciebie nie mam ale spójrz co tutaj tworzysz:
W jednym poście piszesz że wszystko musi być tak jak Ty zaplanujesz "stałe role, analiza meczów, stały rozwój, 'bez wywyższania się', i ludzi tylko z silvera"

w następnej porównujesz się do Aleksandra i Religi

a tutaj twierdzisz że szukasz ekipy do zwykłego każualowego grania bo nudno Ciu grać samemu.

Ja bym dał A+ za próbę baitu.

Wytknąłem Ci nieścisłości w Twoim podaniu a Ty zamiast je poprawić dodajesz kolejne, i tak znowu dobre zamiary poszły się .... poszły pobiegać :|

PS. Wyczuwam pretensjonalny ton który bardzo bliski jest do tego czego 'nie tolerujesz' czyli cwaniakowania i wywyższania się.

@miroll nie rozumiem pewnej rzeczy, jeżeli jego wymagania ci nie odpowiadają to po prostu opuść temat, bo na siłę ktoś chce tutaj zmieniać zasady....

Wytknąłem Ci nieścisłości w Twoim podaniu a Ty zamiast je poprawić dodajesz kolejne, i tak znowu dobre zamiary poszły się .... poszły pobiegać :|

To nie praca magistralna tylko poszukiwanie ludzi o odpowiednich preferencjach do gry, nic nie musi poprawiać, co z tego że się porównuje do tego czy tamtego, wy od razu używacie wielkich słów, bo coś wam się nie podoba.

Myślicie że jesteście fajni bo napiszecie coś "mądrego"?

Po prostu opuść temat i nie wracaj bo siejesz zamęt którego nie ma. Nie spełniasz wymagań i cię to boli czy jak?

Ja naprawdę nie chce tutaj nikogo obrażać ale czy zawsze musicie wtrącać swoje "trzy grosze" tam gdzie ich nie trzeba, nie macie co do roboty....

Obrońca uciśnionych się znalazł??

Człowiek szuka ludzi - tak się składa że jestem ludziem i może byłbym zainteresowany ale ta forma i sposób w jaki on to napisał mnie odpycha - mam prawo napisać komentarz do jego wypowiedzi - szczególnie, że widać jak na dłoni że sam sobie nie zdaje sprawy z tego jak śmieszna jest jego wypowiedź.

Szczerze powiedziawszy ro robisz offtop bo Twój post nijak się nie odnosi do głównego wątku. Probujesz bez żadnego uzasadnienia na siłę bronić oczywistych uchybień.

Ja myślę że twórca tematu przeczytał i wyciągnął wnioski.

Człowiek szuka ludzi - tak się składa że jestem ludziem i może byłbym zainteresowany ale ta forma i sposób w jaki on to napisał mnie odpycha - mam prawo napisać komentarz do jego wypowiedzi - szczególnie, że widać jak na dłoni że sam sobie nie zdaje sprawy z tego jak śmieszna jest jego wypowiedź.

Szczerze powiedziawszy ro robisz offtop bo Twój post nijak się nie odnosi do głównego wątku. Probujesz bez żadnego uzasadnienia na siłę bronić oczywistych uchybień.

Ja myślę że twórca tematu przeczytał i wyciągnął wnioski.

No tak,powiedz mi gdzie w tym temacie masz jakiekolwiek uchybienia

Jesteś "ludziem" jak to określiłeś.... Byłbyś ale nie jesteś więc po co dalej piszesz swoje głupoty? Nie, nie masz prawa kwestionować tego co napisał bo to nie ty szukasz kogoś do drużyny, ma swoje wymagania i ma prawo je mieć, a to nie jest forum od wyrażania swoich żali, żeby ci się coś nie podobało w jego wypowiedzi, nie uraża ono nikogo bo to tylko gra.

Bez sensu te twoje argumenty ale dobra skończmy offtopować.

Zakłada team ma prawo wymagać, nie ważne jakie umiejętności wymaga. Posty typu nie graj w teamie brąz, bo się nie opłaca. Nie przemawiają do mnie, nie każdy gra dla dywizji. Jakbym był na nordic, z chęcią bym zagrał. Jednak jestem na EU West - życie jest brutalne.

Jak na moje to powinny się posypać warny za offtop.

Mogę z wami zagrać aczkolwiek mam g4(niby do g5 można tylko).

Nick UltimateL0rD. Gram na midzie.

Witam chciałbym stworzyć team z ludzi którzy nie maja za wysokich dywizji ale maja chęć z dnia na dzień robić progress oraz maja dużo czasu na grę

UWAGA: Są to specyficzne wymagania jeśli ci się nie podoba to nie komentuj nie mam ochoty czytać twojego płaczu i żalu

o mnie

Dywizja obecnie silver 4, byl gold ale nie gralem i spadlo , ogólnie nie lubie grac sam ani we 2 !!chcialbym grac w teamie na Topie

Wymagania:

-każdy wiek czy masz mutacje czy nie masz mnie to nie obchodzi masz być jedynie dojrzały mentalnie

-dużo czasu na grę

-sprawny mikrofon oraz stabilne łącze internetowe

-Gra do końca nawet gdy jest 100 do 0 dla przeciwników gramy do końca (jesli masz skłonność do poddawania się to nie pisz bo nie zagrzejesz tutaj miejsca )

-Stale pozycje (zaczynasz grac z nami adc to grasz nim do konca( osoby ktore nie moga grac jedna rola niech nie piszą)

-fajnie mieć na bocie dwóch kumpli którzy są ograni rozumieja sie itp

-Jeśli np nie jesteś dobrym mid lanerem ale masz nieodparta chęć bycia dobrym na midzie to pisz smialo jesli ma sie checi to tylko kwestia czasu kiedys bedziesz dobzre gral ;p

-Dywizja od SILVER do Gold 5 (nie chce zadnych cwaniakow z wyzszych lig)

Czego nie toleruje i będę z miejsca banował

-Pajacowania,wyzywania, płakania, cwaniakowania,wywyzszania sie

-wkurza mnie strasznie gra polegajaca na tym ze spamujemy mecz za meczem zero analizy " dawaj startuj " i tyle chciałbym żeby kazda przegrana byla dla nas nauka i po meczu żebyśmy nie byli wkurzeni jeden na drugiego tylko np ( podaje prosty przykład)jungler mowi sam z siebie sluchajcie chlopaki nie mielismy tanka w tym meczu wszystko bylo dobrze tylko tanka zabrakło następnym razem bede bardziej uwazal podczas pickowania "kazdy blad to nauka na przyszlosc"!

-Durnowatego toku myslenia robienie amumu pod ad a vayne pod ap itp

PISAC NA PRIV !!!!!