Witam was szukam 3-4 Ludzi grających na East&Nordic do stworzenia teamu z którym bym chciał zacząć przygode z ESL'em a dokładnie z Go4LoL PL . Mój Nick w grze DanteBzdursky. PS to konto aktualnie ma 21 ponieważ skradli mi moje main konto. Jeśli ktoś jest zainteresowany to PW albo Skype (sarisss)
LoL Team
Jak ci ukradli to napisz do supportu....
Witam was szukam 3-4 Ludzi grających na East&Nordic do stworzenia teamu z którym bym chciał zacząć przygode z ESL'em a dokładnie z Go4LoL PL . Mój Nick w grze DanteBzdursky. PS to konto aktualnie ma 21 ponieważ skradli mi moje main konto. Jeśli ktoś jest zainteresowany to PW albo Skype (sarisss)
ok ja moge pograc bede w grze okolo 14.40 nick MatHogh mam okolo 20 lvl bo mialem z kontem taki sam problem jak Ty
Wiecie, że jak napiszecie do supportu, to wam oddadzą? Mimo wszystko polecam angielski support, polski was oleje (mówię z doświadczenia).
Jeśli gracie na poziomie golda +, to ja jestem chętny na mida. platyna 3 here.
mogę zagrać skype kulek000 i nick w grze KaYyyyBooM
Wiecie, że jak napiszecie do supportu, to wam oddadzą? Mimo wszystko polecam angielski support, polski was oleje (mówię z doświadczenia).Jeśli gracie na poziomie golda +, to ja jestem chętny na mida. platyna 3 here.
Gram w tą grę od samego początku moje konto było w Gold II niewiem jak teraz. Z miłą chęcią z tobą zagram . Dodaj mnie na skype : sarisss
Wiecie, że jak napiszecie do supportu, to wam oddadzą? Mimo wszystko polecam angielski support, polski was oleje (mówię z doświadczenia).Jeśli gracie na poziomie golda +, to ja jestem chętny na mida. platyna 3 here.
Jakoś ja padłem ofiarą scamm'u i napisałem do polskiego supportu na nstp dzień miałem już konto z powrotem ...
Hejters gonna HEJT !
Troju - ja odzyskiwałem konto bez podawania maila na którym to konto zostało założone (Bo go nie pamiętałem, za stare konto).
Polski support powiedział, że bez maila mi nie oddadzą.
Angielski support po wymienieniu kilku maili, i zadaniu XX dodatkowych pytań oddał mi bez problemu.
Troju - ja odzyskiwałem konto bez podawania maila na którym to konto zostało założone (Bo go nie pamiętałem, za stare konto).Polski support powiedział, że bez maila mi nie oddadzą.Angielski support po wymienieniu kilku maili, i zadaniu XX dodatkowych pytań oddał mi bez problemu.
no widzisz ja mialem konto od 1st sezonu a pamietalem wszystko nawet jak kupilem pierwsze rp ^^
moze dlatego szybko odzyskałem