LOL - temat ogólny, pytania, buildy i wszytko inne

Potwierdzam, jeśli lux się wypluje ze swoich umiejętności jest bezbronna. Klatke łatwo ominąć, bariera nie jest aż tak przydatna. Jedynie jej ult jest przydatne, może coś zrobić. Wszystkie postacie co mają doskok, zjedzą cię na śniadanie.

A co macie do LB, 2 x teleport, dobry dmg jak każdy assasin słabnie w late game.

Czy Masked Shaco ( Shaco w masce*) podlega wyprzedażom, brakuje mi tylko go do pełnego setu.

Niby ptak, niby samolot, niby adc, niby top - a po środku mid. Gdzie się znajduje miejsc dla Quinn ?

Na pewno nie na Summoners Rift ;)
Według mety to ADC, tak samo jak Urgot, ale sobie możesz iść gdzie chcesz. Problem jest to, że w late nie robisz za wiele, a ult należy to jednych z najtragiczniejszych w grze. Urgot > Quinn.

Szczerze mówiąc od dawna mam ochotę kupić Quinn i bawić się nią jako toplane bruiserem. Niestety z powodu nawyków zawsze buduję ją jako ADC i kończy się to źle. Tak czy owak - jeśli próbować nią grać, to tylko na topie obecnie, na bocie ma zbyt niskie zasięgi.

No właśnie sam mam chęć kupienia Ptasiora, jednak nigdy jeszcze nie grałem przeciwko niej.

Czas odświeżyć trochę temat ^^

Do kiedy jest wyprzedaż 2 strony na runy w cenie 1 ?

From 11:00 PDT May 5 through 23:59 PDT May 11, you can also unlock some of these limited-time bundles:

Wśród bundlów jest właśnie 2 strony za cenę 1, 2015 MSI Picks and Bans bundle (champy + skiny), boosty do IP/XP, zmiana nazwy (tylko RP). Poza tym jeśli jakikolwiek gracz podczas MSI zrobi pentakilla lub ukradnie barona, w Mystery Giftach pojawi się bonus podwajający szanse na drop skinów pro-teamowych (FNC, TPA i SKT), legendarnych oraz championshipowych aż do 15 maja (włącznie).

Witaam ;) Mam dylemat z Gangplankiem ponieważ nie mogę zdecydować się na dobry build i chciałem was spytać co jest lepsze:

A wiec nie wiem czy kupować coś tez pod armor przykładowo :

Trójca > Kosa Stattika > Oblicze Ducha > Omen > Nieskończoności > Butki

Czy tylko itemy do ataku itp. przykładowo :

Trójca > Kosa Stattika > Butki > Nieskończoności > Ostatni Szept > Lodowy Młot

Ale podam wam jeszcze 3 build :

Trójca > Kosa Stattika > Butki > Nieskończoności > Omen > Banshee

I teraz moje pytanie który z tych buildow jest według was najlepszy ? A może macie jakiś ciekawszy build ? Bo grałem z tymi 3 wymienionymi wcześniej i idzie całkiem nieźle jednak nie mogę się zdecydować który lepszy.

Czy na PBE weszło dziś jakieś "łał"? Kolejki "over 9000" to ja tam od dawna nie widziałam, więc zgaduję, że hypowate coś tam weszło a ja nawet nie wiem xD Ogólnie nie mam gdzie się takich rzeczy dowiadywać więc pytam tutaj :P

Nowa postać + kilka nowych skinów. Polecam strone http://www.surrenderat20.net/, wstawiają tam wszystkie newsy z PBE.

A dzięki za stronkę, zupełnie zapomniałam o jej istnieniu xD

No właśnie widzę, że tego ala Choronsa wrzucili, no to dzisiaj pozostaje pograć tylko w SMITE :P Hype pewnie minie za 3 - 5 dni i znowu będzie PBE wyludniony. Ja tam wchodzę i tak for fun więc się jakoś nie napalam.

Witaam Mam dylemat z Gangplankiem ponieważ nie mogę zdecydować się na dobry build i chciałem was spytać co jest lepsze:A wiec nie wiem czy kupować coś tez pod armor przykładowo :Trójca > Kosa Stattika > Oblicze Ducha > Omen > Nieskończoności > ButkiCzy tylko itemy do ataku itp. przykładowo :Trójca > Kosa Stattika > Butki > Nieskończoności > Ostatni Szept > Lodowy MłotAle podam wam jeszcze 3 build :Trójca > Kosa Stattika > Butki > Nieskończoności > Omen > BansheeI teraz moje pytanie który z tych buildow jest według was najlepszy ? A może macie jakiś ciekawszy build ? Bo grałem z tymi 3 wymienionymi wcześniej i idzie całkiem nieźle jednak nie mogę się zdecydować który lepszy.

Zacytuje to moze ktos jeszcze odpowie na to ^ :)

A teraz mam inne pytanko czy polecicie jakiś dobry poradnik gdzie nauczę się grac Jungle ? Nigdy jeszcze nie grałem a chciałbym się nauczyć..

Praktyka na normalach + obejrzyj sobie jakąś gre na wyższym poziomie, też chciałem się uczyć ale najlepiej samemu :D.

Praktyka na normalach + obejrzyj sobie jakąś gre na wyższym poziomie, też chciałem się uczyć ale najlepiej samemu .

Znaczy no bardziej mi chodzi o jakiś porządny poradnik na YT na przykład.. Bo patrzyłem trochę na YT ale same nieogary...

Z własnego doświadczenia powiem Ci, że lepiej ogarnąć dżungle samemu. Od moich początków w league of legends (s2) bałem się dżungli jak ognia, a po powrocie do gry w s4/s5 stwierdziłem, że czas jednak przestać ograniczać się do top/bot/mid. Jaki tego efekt? Znalazłem postać którą dobrze mi się gra w dżungli i gram nią. Dobra podstawa to zacząć granie postacią którą ogarniesz co i jak, reszta to już tylko formalność.

Stworzyłem Tier Listę na Mid Lane dla uaktualnienia 5.10 w kolejnych dniach następnie linie

Może kogoś zainteresuje to - http://how2play.pl/leagueoflegends/tier-lane-patch/

Konto Nordic, lepiej zrobić samemu ? albo pójść na skróty i zakupić poprzez allegro.

Czy ten ekko nie jest czasami nie zbalansowany. Dmg ogromny, mobilność ogromna i w dodatku świetne survi.

Swego czasu dużo grałem w LOL, chyba z 600 godzin. Jak nie lepiej. Od 2 lat gry nie włączyłem. Czy przez ten czas coś się zmieniło? Jest sens zagrać dziennie mecz czy dwa? Mam na myśli, czy coś się za to dostaje? U konkurencji ma to sens, daily questy w HotS czy przedmioty w DOTA 2