Ip, lvl postaci(nie dawno wprowadzone), wyższe dywizje. Warto pograć, bo obecnie to król moba.
LOL - temat ogólny, pytania, buildy i wszytko inne
Ostatnio ktoś zadawał podobne pytanie (acz chodziło tylko o sezon różnicy) - odsyłam do tematu o reworkach.
Jak tam lolowcy ? Już zaraz 2gi rok minie od kiedy sprzedałem swoje konto i powiem, że ciągnie mnie, aby spróbować znowu... JAk tam na east z graczami ? Nadal jest niesamowity poziom, jeżeli chodzi o kulture ? Z drugiej strony zaczynać od zera i kupować te wszystkie postacie to masakra.
Kultura wszędzie jest równie żałosna. Serwer nie ma znaczenia. 13 latek z Hiszpanii nie różni się mentalnością od polskiego.
Kupowanie konta to średni pomysł. Sprzedają to dzieci po X miesiącach nagle konto znika (odzyskane przez prawowitego właściciela)
Potwierdzam, po przeniesieniu się z EUW na EUNE nie zauważyłem ŻADNEJ zmiany jeśli chodzi o zachowanie ludzi. Na NA też niejednokrotnie narzekają na gówniarzy i gówniarskie zachowanie.
Inna sprawa że częściej spotykam pozytywnych ludzi, a nie mendy wyzywające na każdym kroku. A jeśli ktoś robi wiochę, to dostaje mute - gra się wtedy o wiele spokojniej.
Yup, od dawna każdy normalny człowiek wpisuje na początku gry /ignore all. Obecnie gra posiada dobry system pingów oraz timery i to wystarczy do komunikacji z drużyną. Nie ma praktycznie żadnej rzeczy, która może pomóc wyczytana z chatu między graczami in game, więc po co się wk***iać? Lepiej od razu wywalić
Nie wiem czy mi się chcę ogarniać to wszystko od nowa - te buildy z mobafire czy z czego tam to było hah. A jak tam zwybieraniem lini ? Wszedł już ten system, że przed normalną rozgrywką zaznaczasz linie na której chcesz grać? Czy tradycyjnie walka z czasem kto szybicej napisze i potem jakiś troll wychodzi, że 5 na midzie ? Kurde myślałem, że towarzystwo trochę podrosło widać 2 lata to mało czasu a gre opanowali gimnazjaliści.
Udzielam za darmo porad na podstawie statystyk
http://how2play.pl/leagueoflegends/otrzymasz-porady-wyzsze/
@UP
Możesz wgrać również automatycznie buildy z największym win ratio do klienta gry - http://how2play.pl/leagueoflegends/idealne-kazdego-bohatera-aplikacja/
Jest system Team Builder, jednak nie dotyczy on gier rankingowych.
Ranked Team Builder jest nadal w trakcie dopracowywania i podejrzewam że jeszcze w tym roku go zobaczymy.
Wiecie czy są jeszcze te akcje typu polub nas na fb a damy ci tristane a na youtubie bylo, że dawali alistara ?
Są chyba, bo kolega ostatnio dostał alistara z youtube.
Jeżeli tak bardzo zależy ci na skinach to polecam MK Jogo...
Mały offtop : Barosz jakbyś zaczynał na nordic, mogę pograć z tobą bo też chcę zacząć tam grać. Przynajmniej sprawdzić serwer, mam 1 darmowy transfer między serwerami ale nie chcę na razie używać.
Z całego serca odradzam wam tego pomysłu... EUNE to Jak to ujął DIs ,,Animal Planet''. Jest to niestety prawdą. Ludzie tam zachowują się jak mutanty jak pod ludzie. Żeby nie obrażać odpadów komunalnych... Poziom również jest wyższy to nie ulega wątpliwości. Transfer na EUW to była jedna z lepszych decyzji w moim życiu...
Kiedyś i teraz gram na eune i jakoś daje rade.
@DeimonD jak coś odezwij się w grze - Mr Barosz ( albo bez spacji )
Z całego serca odradzam wam tego pomysłu... EUNE to Jak to ujął DIs ,,Animal Planet''. Jest to niestety prawdą. Ludzie tam zachowują się jak mutanty jak pod ludzie. Żeby nie obrażać odpadów komunalnych... Poziom również jest wyższy to nie ulega wątpliwości. Transfer na EUW to była jedna z lepszych decyzji w moim życiu...
Bo disu sam jest hejterem i toksycznym graczem. Grałem na dużej ilości serwerach (ameryka, rosja, eu west, eu ne) i na każdym miałem po 30 lvlu i zostałem przy ne, czemu? Bo ma Polski support i nie ma problemu żeby znaleźć normalnych ludzi do ranków 5v5, najwięcej flamerów spotkałem w przedziałe silver II-gold V, na wyższych poziomach się gra normalnie.
Totalny bullshit z różnicą poziomu. Uwierz, ze kiedyś zajmowałem się tak zwanym boostowaniem i wiem jak to jest (zresztą teraz również bo mam smurfy 3 smurfy (2x Diax i 1 Platyna - EUW, EUNE, RU)
Pomiędzy NA, EUW, EUNE, RU przed Diamentem I-II i wyżej nie ma jakiejkolwiek różnicy w poziomie. Ale ile z Was dojdzie do poziomu najlepszych graczy na tej planecie?
Z flamem to identycznie to samo. Ba, nawet EUW ma opinię najbardziej toksycznego w challangerze/masterze
Bzdura. Czasem lepiej milczeć, niż gadać kompletne bzdury. Poziom EUNE jest identyczny jak na EUW, przynajmniej w przypadku większości graczy. To jak z gadaniem że to polaczki* są najgorszymi osobami na tym serwerze - dziwnym trafem osobiście najczęściej rozpoznaję Serbów, Chorwatów czy Czechów (bo to głównie oni piszą w swoim języku).
No widzicie a ja odczułem wielką różnicę między eune a euw. Z tego powodu jestem wielce uradowany. na EUW flamer jest raz na 5 gier. Gdy na eune było kilku na jedną grę. Być może jestem jakimś fartem, z czego się osobiście cieszę. Co do poziomu ja odczuwam wielką różnicę. Dlatego nie wierze już w nic co ludzie piszą.^^ Od tego czasu wole samemu przetestować niż ufać komuś kto prawdopodobnie nie ma racji.
Grałem na EU, grałem na EUNE, potem EUW, potem znowu EUNE... I nadal nie widzę różnicy. No, chyba że w stosowanym przez dzieci języku.