Czy Lulu to aktualnie bardzo dobry support?
LOL - temat ogólny, pytania, buildy i wszytko inne
Support średni, ale midder jak najbardziej dobry, oczywiście full ap.
Jeśli chcesz supporta którym zrobisz coś na lini to mogę polecić Ci branda, sorake albo blitzcranka.
Chciałem zapytać co sądzicie o masterkach w tym momencie? Czy uważacie że assassin to taki "nuub trap"? Podoba Wam się meta na thunderlord's Decree?
Witam. Mam pytanko, ponieważ wróciłem do casualowego grania w LoL'a. Czy rozdzielczość gry wpływa jakoś znacząco na widoczność? Miedzy 720p,900p i 1080p nie widzę za bardzo różnicy, chyba, że jestem po prostu ślepy...
Czym większa rozdzielczość, tym więcej widać na mapce. Można się lepiej orientować w przestrzeni. Jednak grając adc, wolę mieć mniejszą rozdzielczość, łatwiej mi się trafia w przeciwnika.
Czy te zmiany typu rankedy 5v5 zamiast solo/duo będą już dostępne 20go stycznia?
Nie ma nic takiego jak rankedy 5vs5 zamiast solo/duo.
Czy te zmiany typu rankedy 5v5 zamiast solo/duo będą już dostępne 20go stycznia?
Riot miał to wprowadzić przed 20 stycznia, jednak teraz pewnie wejdą z nowym patche.
Jakieś info o warsztacie hextech? Nie śledzę na bieżąco a mnie to ciekawi.
Na serwerze testowym jest do testowania, nie wiadomo kiedy będzie na serwerach głównych.
Co do ludzi szukajacych graczy na bonus druzynowy, gram dużo ( no life ) i chetnie bedę dołączał do druzyny nick : służewiec
ale bonus to w korei, tajwanie i NA, a nie na EU
Kurde mam nadzieje ze ktoś tu jeszcze zagląda Mam pytanko otworzyłem sb trochę Mistrzowskich skrzynek i mam 59 Mistrzowskich Klejnotów i zrobiłem sb Ikonę Przywoływacza na lvl 2. Co mogę zrobić z reszta ?
Twórz gildie/klany, zapraszaj znajomych, umawiaj się na rozgrywki i korzystaj z dodatkowych funkcji. Dołącz do nas na www.needparty.eu
Hmm... ostatnio fajnie mi się gra Elise. Mimo iż mam doświadczenie z grą to zawsze grałem "4fun" nie zwracałem sczególnej uwagi na wiele istotnych rzeczy, w tym itemów. Dopiero od 2 (dwóch) sezonów zacząłem kombinować. No to ten... wracając do Elise wydaje mi się fajną opcją budowanie: Szable z nieb kamyk>Różdżka co zamraża>Maska>Zhonia>Kapelusz. Oczywiście są sytuacje gdzie lepiej budować ją pod tanka wtedy Szabla z ziel kamym>Ta różdzka>Umrzyk>Lodowe serce/raduin>Zhonia/Maska :D. Piszcie co uważacie i doradzajcie :)!
Jak byście na oko ocenili konto z około 47 skinami (przyjmijmy że średnia cena to 975), wszystkimi postaciami, platyną 5?
Jak byście na oko ocenili konto z około 47 skinami (przyjmijmy że średnia cena to 975), wszystkimi postaciami, platyną 5?
100-200zł allegro, albo 100$ jeśli na ebay
Nie sugeruj się kosmicznymi cenami. Więcej raczej nie wydusisz.
Niedawno zacząłem przygodę z lolem.
Byłby ktoś tak miły i pomocny i mi wytłumaczył co to są te nazwy adc i jak powinien wyglądać dobry team w sensie jak drużyna już wybrała bohaterów to po czym mam się starać wybrać swojego żeby pasował do reszty? I od czego poznać kto na jaką linię ma iść? Do tego jak działa dobieranie przeciwników i poziomy konta, te skrzynie, odłamki, punkty maestrii itd. nie za bardzo to rozumiem. I jeszcze jakaś porada jak się tej gry uczyć bo np. teraz nie znam postaci i ich skilli i ciężko mi grać czymś i przeciwko rywalom. Jak są jeszcze jakieś inne istotne rzeczy o których gracz tej gry powinien wiedzieć to proszę napiszcie z góry dzięki.
Niedawno zacząłem przygodę z lolem. Byłby ktoś tak miły i pomocny i mi wytłumaczył co to są te nazwy adc i jak powinien wyglądać dobry team w sensie jak drużyna już wybrała bohaterów to po czym mam się starać wybrać swojego żeby pasował do reszty? I od czego poznać kto na jaką linię ma iść? Do tego jak działa dobieranie przeciwników i poziomy konta, te skrzynie, odłamki, punkty maestrii itd. nie za bardzo to rozumiem. I jeszcze jakaś porada jak się tej gry uczyć bo np. teraz nie znam postaci i ich skilli i ciężko mi grać czymś i przeciwko rywalom. Jak są jeszcze jakieś inne istotne rzeczy o których gracz tej gry powinien wiedzieć to proszę napiszcie z góry dzięki.
Pograj Co-op vs ai. Dużo. Jak zaczniesz robić tam statystyki typu 15/0, to możesz iść na normale.
Graj później normal drafty, masz tam wybór pozycji. Reszte informacji masz na stronie lol a i to po polsku.
Aha, no już trochę pograłem nawet na ludzi tylko każdą postacią gram tak samo. Nie mogę nic znaleźć na temat tych ról adc i jakimi postaciami na jakie linie chodzić albo dżungle. Wybiorę taką postać i nie wiem co robić dlatego każdą gram identycznie idę na wolną linię i walczę. Odnośnie tych maestrii też nie znalazłem dokładnego wyjaśnienia na stronie.