LOL - temat ogólny, pytania, buildy i wszytko inne

To po co się pytasz o build skoro sam go masz ?? xD, poza tym kolejność taka jaką podałem daje ci wystarczające survi w early game, a na diane attack speed mi się średnio podoba.

To znowu ja, z kolejnym zapytaniem. Tym razem imć Nunu.

Jako tanky support radzi sobie całkiem ładnie. Ale korci mnie, żeby pobiegać sobie nim czasem po lesie. Pozwiedzać. Dokarmić wilczki. Utuczone zjeść. I spalić te zbędne kalorie udanym gankiem. Proste, przyziemne rozrywki.

Pytanie właściwe - runy. Konkretniej marki. Powinienem iść klasycznie dla AP 9xMPen, czy lepiej myśleć o pasywie Sasquatcha i brać 9xAttSpd?

Ja mam marki po AMP, sealy pod arma, glyphy pod mr, a quinty pod ap i gra mi się nim dosyć wygodnie w jungli.

Marki - Magic Penetration

Seale - Armor

Glyphy - Magic Resist per lvl

Quinty - Movement speed

Pozdro ;3

Quinty Movement speed jak latamy bez butów. Jeżeli mamy buty na starcie to bierzemy quinty gp5.

Siemka poszukuje dobrego buildu na Shavane :) Prosze aby byl napisane w jezyku polskim :)

Jak rozdać runki pod Swaina w nowym sezonie :) ?

Runki czy specjalizacne? Bo runki to się raczej kupuje/ustawia :D Pytam dla pewności.

To ja chcę bulid do drzewca, ale na razie nie pod junglera, tylko ap tank :). Może coś poradzicie ciekawego. Prosiłbym o trzy propozycję. I chociaż aby był aktualny :). (jak ktoś nie wie co to drzewiec to przypominam champin : Mokai ).

Runki, runki, te kupowane, nie wiem po prostu czy coś sie pozmieniało, a nigdzie nie znajduję ogarniętego buildu dla Swaina pod season 3

Oczywiście mogę już brać 3 krąg :)

Siemka,

mam pytanie jak ostatnio gralem rankeda to zuwazylem ze jeden z przywolywaczy mial zlota ramke wchodze na jego profil a okazalo sie ze gold elo ma z 2 sezonu a w 3 ma braz. Tez mam gold elo z 2 sezonu i jak moge sobie ustawic zlota ramke ?

Witam. Kupiłem 2 dni temu Xina Zhao i mam pytanie czy zawsze jest tak "ciężko" na początku?? (mniej więcej do kupienia latarni Wriggla i zbierania na np. trójce) I czy faktycznie opłaca się kupować maczete łowcy, czy jak prawie zawsze buty ?? Oraz, które buty lepsze, berserkera czy merkurego?

I czy wstążkę honorowego przeciwnika, którą dostałem na 13 lvlu można stracić??

Sory za tyle pytań ale jest to moja 1. styczność z lolem

Aha i czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć po kiego te runki i jak one działają, bo wydaje mi się że np. +1,5% kryta za kilkaset PZ to za mało.

Siemka, co do Xina to moim zdaniem jedyne buciki jakie mają sens to Merce. Czemu ? Xin w early jest dość łatwo schodzącą postacią i ten MR na pewno bardziej się przyda :)

Co do runek, owszem koszutją sporo, ale pozwlają Ci wybić się w early co rzutuję na całą gre. Jeśli masz już powyżej 20lvl i upatrzoną postać polecam zakup :)

Właśnie to mnie denerwowało, jak w późniejszej grze to jest mieszanka garena i mastera tak na początku jest strasznie papierowy. No nic dzięki!

Czy soraka nadaje się na zabójce potworów?

Chodzi mi o te małe :)

Czemu nie? Starcall pomaga dobijać to co ominiemy autoattackiem, podobnie z E które od biedy też można tak wykorzystać. Nie licząc autoattacków, które co prawda trzeba wyczuć, ale dla chcącego nic trudnego. Inna sprawa, że Soraka AP jest o wiele mniej viable niż przed serią nerfów, więc lasthitowanie nią mija się z celem - lepiej grać jako support.

Poszukuję 2 sprawdzonych buildów na Eve. Pierwszy pod AD / AS, a drugi pod AP.

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/mesmery-loves-company-a-guide-to-embracing-agony-ap-mid-top-244692

Tutaj masz wszystko, choć moim zdaniem Eve jest dużo lepsza pod AP, ew. hybryda, niż AD.

Proszę jakiś build ap,ad tank pod poppy

Bo zazwyczaj gram builde Berserki-trójca-phantomy-krwiopijca-tasak-infinity ...chociaż fakt faktem jak narazie udało mi się max dojśc do phantomów bo gra sie szybko konczyla albo mala farma...

I potrzebuje jakiś ap,ad tank build do poppy bo jakiś gościu mnie wyśmiał że gram nią takim buildem jak napisałem wcześniej

Combo poppy to E-W-Q ? Kiedy używać ulti ?

(..) build który wcześniej podałem daje mi małe szanse na przetrwanie

Gram dosc duzo poppy wiec build tylko AP tank

Fioletowa Rozdzka/Rylai/Rozdzka co daje Ci Ap+m.res/ potem lodowe i reszta opcjonalnie pod tanka :) jestem wzrokowcem wiec nieznam wszystkich nazw przedmiotow:D