To po co się pytasz o build skoro sam go masz ?? xD, poza tym kolejność taka jaką podałem daje ci wystarczające survi w early game, a na diane attack speed mi się średnio podoba.
LOL - temat ogólny, pytania, buildy i wszytko inne
To znowu ja, z kolejnym zapytaniem. Tym razem imć Nunu.
Jako tanky support radzi sobie całkiem ładnie. Ale korci mnie, żeby pobiegać sobie nim czasem po lesie. Pozwiedzać. Dokarmić wilczki. Utuczone zjeść. I spalić te zbędne kalorie udanym gankiem. Proste, przyziemne rozrywki.
Pytanie właściwe - runy. Konkretniej marki. Powinienem iść klasycznie dla AP 9xMPen, czy lepiej myśleć o pasywie Sasquatcha i brać 9xAttSpd?
Ja mam marki po AMP, sealy pod arma, glyphy pod mr, a quinty pod ap i gra mi się nim dosyć wygodnie w jungli.
Marki - Magic Penetration
Seale - Armor
Glyphy - Magic Resist per lvl
Quinty - Movement speed
Pozdro ;3
Quinty Movement speed jak latamy bez butów. Jeżeli mamy buty na starcie to bierzemy quinty gp5.
Siemka poszukuje dobrego buildu na Shavane Prosze aby byl napisane w jezyku polskim
Jak rozdać runki pod Swaina w nowym sezonie ?
Runki czy specjalizacne? Bo runki to się raczej kupuje/ustawia Pytam dla pewności.
To ja chcę bulid do drzewca, ale na razie nie pod junglera, tylko ap tank . Może coś poradzicie ciekawego. Prosiłbym o trzy propozycję. I chociaż aby był aktualny
. (jak ktoś nie wie co to drzewiec to przypominam champin : Mokai ).
Runki, runki, te kupowane, nie wiem po prostu czy coś sie pozmieniało, a nigdzie nie znajduję ogarniętego buildu dla Swaina pod season 3
Oczywiście mogę już brać 3 krąg
Siemka,
mam pytanie jak ostatnio gralem rankeda to zuwazylem ze jeden z przywolywaczy mial zlota ramke wchodze na jego profil a okazalo sie ze gold elo ma z 2 sezonu a w 3 ma braz. Tez mam gold elo z 2 sezonu i jak moge sobie ustawic zlota ramke ?
Witam. Kupiłem 2 dni temu Xina Zhao i mam pytanie czy zawsze jest tak "ciężko" na początku?? (mniej więcej do kupienia latarni Wriggla i zbierania na np. trójce) I czy faktycznie opłaca się kupować maczete łowcy, czy jak prawie zawsze buty ?? Oraz, które buty lepsze, berserkera czy merkurego?
I czy wstążkę honorowego przeciwnika, którą dostałem na 13 lvlu można stracić??
Sory za tyle pytań ale jest to moja 1. styczność z lolem
Aha i czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć po kiego te runki i jak one działają, bo wydaje mi się że np. +1,5% kryta za kilkaset PZ to za mało.
Siemka, co do Xina to moim zdaniem jedyne buciki jakie mają sens to Merce. Czemu ? Xin w early jest dość łatwo schodzącą postacią i ten MR na pewno bardziej się przyda
Co do runek, owszem koszutją sporo, ale pozwlają Ci wybić się w early co rzutuję na całą gre. Jeśli masz już powyżej 20lvl i upatrzoną postać polecam zakup
Właśnie to mnie denerwowało, jak w późniejszej grze to jest mieszanka garena i mastera tak na początku jest strasznie papierowy. No nic dzięki!
Czy soraka nadaje się na zabójce potworów?
Chodzi mi o te małe
Czemu nie? Starcall pomaga dobijać to co ominiemy autoattackiem, podobnie z E które od biedy też można tak wykorzystać. Nie licząc autoattacków, które co prawda trzeba wyczuć, ale dla chcącego nic trudnego. Inna sprawa, że Soraka AP jest o wiele mniej viable niż przed serią nerfów, więc lasthitowanie nią mija się z celem - lepiej grać jako support.
Poszukuję 2 sprawdzonych buildów na Eve. Pierwszy pod AD / AS, a drugi pod AP.
Tutaj masz wszystko, choć moim zdaniem Eve jest dużo lepsza pod AP, ew. hybryda, niż AD.
Proszę jakiś build ap,ad tank pod poppy
Bo zazwyczaj gram builde Berserki-trójca-phantomy-krwiopijca-tasak-infinity ...chociaż fakt faktem jak narazie udało mi się max dojśc do phantomów bo gra sie szybko konczyla albo mala farma...
I potrzebuje jakiś ap,ad tank build do poppy bo jakiś gościu mnie wyśmiał że gram nią takim buildem jak napisałem wcześniej
Combo poppy to E-W-Q ? Kiedy używać ulti ?
(..) build który wcześniej podałem daje mi małe szanse na przetrwanie
Gram dosc duzo poppy wiec build tylko AP tank
Fioletowa Rozdzka/Rylai/Rozdzka co daje Ci Ap+m.res/ potem lodowe i reszta opcjonalnie pod tanka jestem wzrokowcem wiec nieznam wszystkich nazw przedmiotow:D