Możecie ocenić mój build do Vi ? I ewentualnie dopowiedzieć co Wy zmienili aby był lepszy
RUNY :
Znaki: 1.28 przebicie pancerza x9
Pieczęć: 6x def +1,48 , 3x def + 0,15 per lvl ------> Lepiej ustawić wszystkie na +1.48 czy per lvl ?
Glify: 9x m.resist 0,15 per lvl
Esencje : 3x dmg 2,25
Masterki : 21/9/0 - typowy off ( w w obronie po 2 pkt na def i m.resist, 4 pkt w wtrzymałość tj 108 hp, i 1 pkt na hp +30 )
Build : mówiąc szczerze nie wiem w co mam iść patrzałem różne buildy, ale nie koniecznie mnie zadowalają... gdy składam już coś to 5 itemów na raz i trudno złożyć całe itemki.
Solo top - 5 potów + ta kamizelka do defa / 3 pot i butki -tabi- tłuczek-order męstwa ? ( ten item co daje def+hp regen, robi się z tego egide leg.) - kosa- frozen mallet -ostrze zniszczonego króla - tasak - egida-trójca ?
Chciałbym też robić trójce, ale robie frozen maleta do hp, i do tego robiąc ostrze zniszczonego króla daje mi atk speed z trójcy + wysysanie hp. i sądzę że mając te 2 itemy nie opłaca już się dorabiać trójcy.
Ogólnie zależy mi na tym aby nie być papierem, ale też robić jakiś dmg, dlatego trudno mi złożyć jakiś sensowny build.. ;/
Co o tym sądzicie?