Witam
Jako ze za 30dni tez system zniknie chciałbym zdobyć te 2 skorki za 5 przyjaciół z 10lvl. I tutaj moje pytanie czy mogę zostać zbanowany jak zrobię 5 kont z reflinku i dobije na nich 10lvl ?
Witam
Jako ze za 30dni tez system zniknie chciałbym zdobyć te 2 skorki za 5 przyjaciół z 10lvl. I tutaj moje pytanie czy mogę zostać zbanowany jak zrobię 5 kont z reflinku i dobije na nich 10lvl ?
mi sie wydaje ze nie, pewnie juz i tak tego nie beda pilnowac skoro chca to wyłączyć. Teoretycznie jest to zabronione ale wśród masy moich znajomych (sam zrobiłem pare kiedyś jak niby był szał na banowanie za to) nikt nigdy nie został ukarany za to, a przypadki kary o których słyszałem mówiły tylko o zabraniu wszystkiego co sie zdobyło w ten sposób (skiny i IP)
Ja jako ze juz srednio gram w lola i nie zalezy mi na limicjach edytowanych olewam temat ale pewnie gdybym grał to zrobiłbym. I slyszalem ze paru moich znajomych juz zaczęło.
mi sie wydaje ze nie, pewnie juz i tak tego nie beda pilnowac skoro chca to wyłączyć. Teoretycznie jest to zabronione ale wśród masy moich znajomych (sam zrobiłem pare kiedyś jak niby był szał na banowanie za to) nikt nigdy nie został ukarany za to, a przypadki kary o których słyszałem mówiły tylko o zabraniu wszystkiego co sie zdobyło w ten sposób (skiny i IP)Ja jako ze juz srednio gram w lola i nie zalezy mi na limicjach edytowanych olewam temat ale pewnie gdybym grał to zrobiłbym. I slyszalem ze paru moich znajomych juz zaczęło.
Zastanawiam się bo znalazłem jakiś stary temat na forum lola i mówią ze bana za takie coś można zarobić :/
Dawniej faktycznie banowali na jakiś czas za takie zabawy - pamiętam że to spotkało dwóch moich kumpli, którzy sobie nawzajem dobijali poziomy. Inna sprawa, że to było dawno temu, więc jak wygląda sytuacja teraz... nie wiadomo.
Mój kumpel natrzepał sobie tyle referali ręcznie, że zastanawiam się skąd miał na to czas. Ryzyko bana istnieje, ale niewielkie i moim zdaniem właśnie dlatego się z tego wycofują.
Chlopie, czego ty sie boisz! xD Za to banow nie ma i nie bedzie. Od dawna juz to olewaja, nawet z tym dobijaniem do 10 refow xd. Bo ktos tam sie tlumaczyl kiedys na forum ze jak dostal bana to ze to jest brat/tata/dziadek/mama/siostra grali xD. I co oni maja zrobic? Nie sprawdza tego, a nie chca potencjalnych klientow za to tracic xd
Po za tym - im to na reke. Robiac te refy to spedzasz mase czasu w ich grze xd. A po co robisz te refy? By spedzac jeszcze wiecej czasu grajac tymi skinami/korzystac z tych rp za 10 refow i tez skinem grac xD. A dodatkowo moga sie chwalic tymi 64 czy tam 65 milionami kont - jak kazdy z graczy ma po pare multi kont xd
Chlopie, czego ty sie boisz! xD Za to banow nie ma i nie bedzie. Od dawna juz to olewaja, nawet z tym dobijaniem do 10 refow xd. Bo ktos tam sie tlumaczyl kiedys na forum ze jak dostal bana to ze to jest brat/tata/dziadek/mama/siostra grali xD. I co oni maja zrobic? Nie sprawdza tego, a nie chca potencjalnych klientow za to tracic xdPo za tym - im to na reke. Robiac te refy to spedzasz mase czasu w ich grze xd. A po co robisz te refy? By spedzac jeszcze wiecej czasu grajac tymi skinami/korzystac z tych rp za 10 refow i tez skinem grac xD. A dodatkowo moga sie chwalic tymi 64 czy tam 65 milionami kont - jak kazdy z graczy ma po pare multi kont xd
Wszystko jasne Ale chyba 10 refów nie ma sensu co ? Bo teraz jest tylko za 3 Szary WW i za 5 Med. Twitch no i za każdy 1k PZ już nie ma tej nagrody Riot points za 10 chyba bo na stronce nie ma.
bo teraz jest Refer A Friend 2.0 gdize wystarczy 5 mieć, wczesniej trzeba było 10. I chyba juz nei ma nagrody w postaci RP, tylko IP i skiny.
Witam