LoL West Normale może później coś więcej

Witam , tak jak w temacie szukam ludzi z którymi da radę pograć na spokojnie , przyjemnie i na poziomie.

Później jak będzie jakaś fajna ekipka to może ranking sobie zagrać.

Oferuję:

-nie krzyczę (jak nie wyjdzie to nie wyjdzie po co się drzeć) , gram na wyluzowaniu i najlepiej jak się da.

-ts3

-i mam nadzieję miłą atmosferę.

Wymagam:

-no wieku jakieś minimum: 17-18lat

-no i charakteru normalnego bez wyzywania , pouczania i gadanie jaki to ktos nie jest itp.

-no i jakiegoś skila też nie będę spinał o umiejętności ale też miło by było żeby nie feedować przeciwnika :D

Ogólnie chcę znaleźć fajną ekipkę z którą będzie się przyjemnie grało na poziomie.

Kontakt:

Steam: boro9333

Lol West: JustNeBrain

Ewentualnie pw.

Rozegralem z JustNeBrain wczoraj kilka gier, kolega sympatyczny i pomocny, mila atmosfera na ts. Wiec jesli chcesz sobie pograc w LoLa dla przyjemnosci, a wkurza Cie ze ciagle przegrywasz z powodu slabego teamu, to zapraszamy do nas.

JustNeBrain bardzo ogarniety, ja poczatkujacy ale nie feeduje za bardzo;)

Jak jestes zainteresowany to odezwij sie do JustNeBrain.

Ja bym mógł rozpocząć grę na Wescie, więc wiadomo, od 1 levela, a tak ogólnie gram może z 2 tygodnie, na Nordicu mam 15 level, ogarniam Teemo, ostatnie 10 gier mam wygranych właśnie nim :)

ja moge z wami pograc normale, name : Only PL and ENG

dodalem juz JustNeBrain

Ja siedzę na west nickacz : Deimond dxb . Jedyny minus nie posiadam mikrofonu :( .

Deimon, ty masz 12 lvl.

Również pograłem z JustNeBrain :) Kolega przyjemny i spokojny :P

Skąd ci się bierze ten 12 lvl ?. Jak co to 6,5 :P. Dobijam do 7 :D.

witam moge ja zagrac nick xessso 30 lvl 1670 elo prefer ad carry

cos mi sie zdaje ze albo nick ci sie pomylil, albo scieme walisz rowno... bo nick xessso jest na eascie tylko z elo 1327

Chciał chłopak zabłysnąć, ale mu nie wyszło. To już ja mam wyższe elo. :o

btw. 1372, a nie 1327.

jesli to nie przeszkadza ze bede mial lvl 1 i wciaz macie miejsce to moge zalozyc konto na west i z wami pograc

Z checia zagram :) moj nick to: Quaku. gram glownie ad carry ale lubie tez inne pozycje, mam 26 lat oraz posiadam prywatnego ts3 w razie czego.

Witam , tak jak w temacie szukam ludzi z którymi da radę pograć na spokojnie , przyjemnie i na poziomie.

Później jak będzie jakaś fajna ekipka to może ranking sobie zagrać.

Oferuję:

-nie krzyczę (jak nie wyjdzie to nie wyjdzie po co się drzeć) , gram na wyluzowaniu i najlepiej jak się da.

-ts3

-i mam nadzieję miłą atmosferę.

Wymagam:

-no wieku jakieś minimum: 17-18lat

-no i charakteru normalnego bez wyzywania , pouczania i gadanie jaki to ktos nie jest itp.

-no i jakiegoś skila też nie będę spinał o umiejętności ale też miło by było żeby nie feedować przeciwnika :D

Ogólnie chcę znaleźć fajną ekipkę z którą będzie się przyjemnie grało na poziomie.

Kontakt:

Steam: boro9333

Lol West: JustNeBrain

Ewentualnie pw.