LoL West - poszukiwani gracze :)

Witam wszystkich forumowiczów :)

Grałem w LoL'a dość długo, jednak ostatnio miałem 3 miesięczną przerwę i postanowiłem wrócić z nowym kontem i innym serwerem. Piszę do Was, bo szukam w miarę ogarniętych ludzi po mutacji i z mikrofonem, którzy pomęczą się ze mną na tych low lvlach, bo wprawdzie wbiłem dopiero co 6 level, ale już mam dość użerania się z totalnymi newbie albo kompletnymi trollami, na których sukcesywnie trafiam w swoim teamie. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany, to podawać nick tutaj albo na PW, jak tam Wam wygodniej :)

Pozdrawiam (:

Jeśli zmienisz server na East to zaproś StaszyY, chętnie zagram.

Ok, to niech będzie East i West, najwyżej zacznę od nowa na East, tutaj i tak jakoś daleko nie zaszedłem tym kontem ^^

Możesz przenieść swoje stare konto z East'a, wchodzisz w sklep, inne i tam masz 1 darmowy transfer ;-).

Witam mógł bym pograć lecz ja mam juz troche winow wiec bede zawyżać poziom a tak dokladnie mam 1000 + winow :/ Mój nick Falini wiec pisac

Lekki offtop\/

Yagami, graczy dobiera lvl'ami, a nie winami, nawet jeśli masz te swoje 1000+ winow to możesz spotkać 30 lvl z 1 winem.

a tak ogolnie to moge pograc na eu ne, name Only PL and ENG << dobry name, bo moj !

Z tego co widze mało wiesz o lolu : )

Możesz przenieść swoje stare konto z East'a, wchodzisz w sklep, inne i tam masz 1 darmowy transfer ;-).

Wiem, wiem, że mogę przenieść, ale po prostu nie chcę grac na tamtym koncie anymore :)

Z tego co widze mało wiesz o lolu : )

Za to ty sporo wiesz. Ostatnio miałem w teamie dwóch marnych graczy, obu powyżej 1k winów. Szkoda, bo byłem na dobrej drodze do wyciągnięcia gry na własną rękę. Mam ~170 winów. I nie był to jedyny raz, bo zdarzają się ludzie 1300 win którzy zachowują się jak kompletne randomy - no ss, stealowanie jungli własnemu teamowi, kradzież buffów sprzed nosa, brak pomocy, przepychanie lane i krzyczenie o brak ganków etc.

Ilość winów nie ma NIC WSPÓLNEGO z poziomem gracza. Chyba że mowa o rankedach.

@down: racja, wybacz.

Panowie... ale my tu nie o tym chyba? Nadal szukam 2-3 osób do grania na West :)

Za to ty sporo wiesz. Ostatnio miałem w teamie dwóch marnych graczy, obu powyżej 1k winów. Szkoda, bo byłem na dobrej drodze do wyciągnięcia gry na własną rękę. Mam ~170 winów. I nie był to jedyny raz, bo zdarzają się ludzie 1300 win którzy zachowują się jak kompletne randomy - no ss, stealowanie jungli własnemu teamowi, kradzież buffów sprzed nosa, brak pomocy, przepychanie lane i krzyczenie o brak ganków etc.Ilość winów nie ma NIC WSPÓLNEGO z poziomem gracza. Chyba że mowa o rankedach.@down: racja, wybacz.

Bo to chodzi o to jeżeli ktoś gra z kimś na niskim poziomie (powiedzmy ktos z 1300 winow z kolesiem co ma 20 to dobierze kogoś kto ma z 100-600 w teamie) Więc jak nie znasz sie to sie nie wypowiadaj

PS: mogę pograć ;D Nick Falini

Witam Gram na West chętnie zagram moj nick:Heryo

Także chętnie zagram mój nick CzyKtosToCzyta

Matchmaking dobiera tak, by ilosc suma winow 5 graczy z druzyny byla podobna do tej drugiej.

Tak przy okazji mały offtop, aby rozwiać wszelkie wątpliwości na którym serverze grać

Mapka

Ja pogram na West ;D Mój nick Vadzin, mam 5 lvl, ale stare konto sprzedałem ;) Ogarniam temat ;d

Ja mogę zagrać na West mam 23 bo też niedawno stworzyłem konto ale chętnie zagram. Nick: Terravita

Ja chętnie zagram nick grabax lvl 30 mam 20 lat ale jest jedna złota zasada trollom mówię NIE i rageman'om też NIE, wiem że ciężko o takich graczy bo gram w te grę 2 lata i mam kilka kont ale aktualnie gram na grabax EU west.

tez zagram nick Xyliganesso

30 lvl mam

No zapraszajcie,gram głownie rankedy więc można duo robić :P Nick : Fail0verflow