[LOL WEST] Sherry Crew

Witam, pamiętam że kiedyś stworzyłem ranked tim o nazwie "Sheery Crew" i niedługo po tym skończyłem grać w LOL'a. Teraz kiedy będę miał czas na grę i chce mi się grać, a chyba nikt nie lubi pocinać sam to chciał bym stworzyć grupkę z która można było by pograć piątki/esl'e (może coś wygramy ^^) itp. Nie chcę abyście myśleli że zakładam to tylko dla fun'u bo tak nie jest.

Czego oczekujemy :

• +18
  • Ogar + Mózg
  • Mikro + Skype + TS3
  • Normalnego kompa [3h ładowania się i 15fps to trochę nie na tą grę]

Ja gram Topa czyli wiecie czego potrzeba.

Pisać tutaj albo w grze "Owange Master"

Aktualny Squad :

• MID - Funky Goth (ageoforton1991)
  • TOP - Ownage Master (ja)
  • Jungle - Only PL and ENG (asterek)
  • AD - BlackDarkk
  • Supp - Timon142
  • Rezerwa - pikokopiko
  • Rezerwa - sdfff
  • Rezerwa - Magnum22
  • Rezerwa ---

Rezerwa poszukiwana fast, osoby będące w naszych szeregach, wszyscy bez wyjątku będą uczestniczyć w treningach,normalnych grach, rankingowych itp.

Hmm czekałem na Ciebie na skypie i jakoś nie mogłem sę doczekać, żeby zobaczyć jak grasz :P

Ja mogę grać mid'a :)

Mój nick w grze: funky goth

Mogę zagrać junglera ;)

Zapraszam, Pisać w grze (dodawać) lub tutaj.

@Morfeusz, dodaj mnie w grze, to zobaczymy jak dżunglujesz.

Powiadasz, że tylko dżunglarzysty nam brakuje, supporta i ad carry. Hmm, dalej zgłaszać się :)

no w sumie ja moge wejsc na jungle, ale nie wiem jak bedzie z dostepnoscia, napiety grafik > w dni robocze oprocz wtorku dostepny gdzies o 20:s

ZAPRASZAMY, AD+SUPP ZGRANI MILE WIDZIANI.

Co do zastępców,ich rola jest bardzo ważna bo musi być to osoba bardziej wszechstronna, czująca się dobrze na rożnych pozycjach.

Tak że zapraszam wszystkich chętnych.

Nie ma żadnych dobrych ad carry i supportów... bo jakby byli to już by się zgłosili do Ciebie pijaku :D

Nadal potrzebne ad i supp!!

Witam ja i mój kumpel możemy dołączyć , ja support on AD :D

Jesteśmy zgranym duetem , gramy botlane od dłuższego czasu

Preferujemy TeamSpeak3

Dodaj Ownage Master na Lolu to sie dogadamy.

Rekrutacja nadal otwarta.

Zapraszamy do teamu, brakuje tylko kogos na miejsce supporta i bedzie mozna grac 5v5!

Support- najtrudniejsza pozycja ;d

W sumie i ja mógł bym dołączyć. Ale 2 problemy.

- Mam 17 lat

- Gram Mida/AD

Jeżeli nie ma problemu to na jakąś rezerwę czy coś, bo widzę, że mid i ad zajęte.

nick : Magnum22

Wszyscy którzy chcą dojść do teamu, proszeni są o kontakt w grze.

Mój nick już wielokrotnie się w tym temacie ukazał, tak więc zapraszam i proszę o kontakt.

Witam, pamiętam że kiedyś stworzyłem ranked tim o nazwie "Sheery Crew" i niedługo po tym skończyłem grać w LOL'a. Teraz kiedy będę miał czas na grę i chce mi się grać, a chyba nikt nie lubi pocinać sam to chciał bym stworzyć grupkę z która można było by pograć piątki/esl'e (może coś wygramy ^^) itp. Nie chcę abyście myśleli że zakładam to tylko dla fun'u bo tak nie jest.

Czego oczekujemy :

• +18
  • Ogar + Mózg
  • Mikro + Skype + TS3
  • Normalnego kompa [3h ładowania się i 15fps to trochę nie na tą grę]

Ja gram Topa czyli wiecie czego potrzeba.

Pisać tutaj albo w grze "Owange Master"

Aktualny Squad :

• MID - Funky Goth (ageoforton1991)
  • TOP - Ownage Master (ja)
  • Jungle - Only PL and ENG (asterek)
  • AD - BlackDarkk
  • Supp - Timon142
  • Rezerwa - pikokopiko
  • Rezerwa - sdfff
  • Rezerwa - Magnum22
  • Rezerwa ---

Rezerwa poszukiwana fast, osoby będące w naszych szeregach, wszyscy bez wyjątku będą uczestniczyć w treningach,normalnych grach, rankingowych itp.