Mój problem wygląda następująco - np. po wygranym bądź przegranym meczu pokazuję się napis zwycięstwo-porażka i należy kliknąć tam, aby przejść do statystyk no i tu pojawia się problem, gdyż dawniej grając w lola po kliknięciu przejście do tabeli statystyk odbywało się może w 3-5 sek ( szybko) tak samo podczas logowania wpisując pasy często bywało tak, że muzyczka jeszcze się nie zdążyła załadować a ja już byłem zalogowany... od jakiegoś czasu zauważyłem, że wszystko nagle zwolniło - tj. jak niegdyś po przejściu z końca meczu do tabeli statystyk czekałem kilka sek tak teraz czekam ponad 10- a nawet i 20 + ... to samo przy logowaniu wpisując wszystko jak należy ładuje się Bóg wie ile ... zaczyna mnie to trochę denerwować, czy Wy mieliście też taki problem ? Co mogę zrobić ?
Dodam, że grałem na hd 4850 i początkowo było wszystko ok wszystko się szybko ładowało, ale potem się to jakoś zepsuło nie wiem , a teraz mam 6770 hd i jest tak samo wolne ładowanie a niedawno robiłem formata ze względu na nową kartę.
Sprzęt :
E5400 2.7 x2
Hd 6770 1 gb ddr5
Fortron 450
Win 7 x64
2 GB ram
Prędkość internetu 2 mb ( neostrada tp )