LOL , zamiana dzwiekow

Witam

Czy istnieje mozliwosc podmiany dzwiekow jak i napisow w Polskim Jezyku na te z Angielskiego ? zalezy mi tylko na double kill , tripple kill , quadra kill , pentakill reszta moze zostac nie naruszona .Jezeli taka operacja jest mozliwa prosze podac jakis sposob lub opisac w kilku krokach jak to zrobic.

PS. Jezeli zamierzasz napisac zmien sobie na angielski mowie z gory daruj sobie

Podpinam się do tematu. Też mi takie coś chodziło po głowie. (czemu grac po angielsku jak jest polski.. ale fakt "dwa trupy", "cztery trupy" dobija)

Aczkolwiek ingerowanie w pliki gry jest niedozwolone wiec... (chyba że coś myle?)

Ingerowanie w gre jest niedozwolone jezeli to cos dawaloby Ci przewage nad graczami czyli zalozmy ze kombinowalbys cos przy kamerze np. ze bedziesz widzial dalej niz inni a raczej oddalal kamere dalej wtedy jest to niedozwolone a tak robisz cos co jest dostepne w lolu bo Quadra Penta itp dzwieki sa przeciez dostepne troche zamotalem wybacz ale zakrecony dzisiaj jestem:)

Hmm masz racje to nie dawało by przewagi a tylko uprzyjemniło grę. To z innej beczki ja nie lubię grać na górze mapki, ułożenie kamery mi nie odpowiada to niby była by możliwość zmiany położenia? Niby taka opcja istnieje w grze (typu być na dole mapy) i żeby za każdym razem się tam znajdować.. nie pisać ze to utrudniało by kontakt z drużyną ponieważ jestem tego świadomy.

Nie wiem poszukaj jakiegos rollera mapy nigdy sie z czyms takim nie spotkalem nawet o czyms takim nie slyszalem wiec musisz troszke pogooglowac:)

Jeśli temat jeszcze aktualny to oto rozwiązanie:

http://www.leagueoflegends.pl/forum/showthread.php?tid=55351

w razie jakich kolwiek problemów proszę pisać do mie na pw. Pozdrawiam.

Nie do końca o to chodziło.. bo nie chce all ścieżki dźwiękowej zmieniać tylko wybrany element tylko "tripple kill", "quadra kill".

@down Nom fajnie by było. Czekam na jakieś postępy.

XarduneKs w takim razie trzeba by się pobawić z tymi plikami jak coś mi się uda zrobić to poinformuje.

Co prawda lekkie wykopki, ale to tak zwany szczegół. Po krótkich poszukiwaniach odnalazłem programik, o którym zasłyszałem już jakiś czas temu, a którym to można podmienić w LoLu... no, wszystko (podobno, nie miałem okazji samemu przetestować).

http://www.itzwarty.com/

Kwestia tylko dorwać się do angielskich plików (powinny gdzieś w internetach krążyć) i podmienić.

Witam

Czy istnieje mozliwosc podmiany dzwiekow jak i napisow w Polskim Jezyku na te z Angielskiego ? zalezy mi tylko na double kill , tripple kill , quadra kill , pentakill reszta moze zostac nie naruszona .Jezeli taka operacja jest mozliwa prosze podac jakis sposob lub opisac w kilku krokach jak to zrobic.

PS. Jezeli zamierzasz napisac zmien sobie na angielski mowie z gory daruj sobie