LoL - zapobiegnięto porażce

Widzę że niektórzy nieźle w balona zrobili autora tematu, Loss Prevented wlicza się jako zwykła przegrania w meczach placementowych. Miałem 7 winów, i 3 LP, reddita przeglądam, więc wiem co mówie. Powinna być notka w regulaminie, że osoby które wypowiadają się na tematy o których nie mają pojęcia łapią warna.

true. Ale dla dobrego gracza wyjście z bronze/silver to tylko kwestia czasu.@Deimond.Jeżeli grasz na nordicu i masz taki sam nick "DeimonD" to nie radze ci grać rankedów. Zrób sobie lepiej runy i masterki Bo płakać mi się chce ;/

Off top nie nie byłem na nordicu od samego początku gram na eu west pod jokers as.

Teraz ja tego nie kumam bo przed sezonem miałem swoje mmr nie wiem jak wogóle to sprawdzić bo jest ukryte. Jednak looking net wskazywał iż mam 1150 bodajże blisko resetu softu czyli ok (1200 z takim każdy startował rozumuje).Teraz mnie wsadziło do brązu i mam 800-900 kieruje się tymi danymi co podaje looking net. Jaka możliwość iż taka zbieżność ;p.

Prędzej czy później i tak się wyczłapię z brązu jednak dziwne i nie kumate to wszystko.

A co do serwerów mhm nie wiem czemu ale na eu west podskoczył mi ping między 110-130.

Mam też konto na Na ale tam wogóle nie mam run ale 1 mecz wygrał 1 przegrałem zobaczymy jak to będzie ;p.

Widzę że niektórzy nieźle w balona zrobili autora tematu, Loss Prevented wlicza się jako zwykła przegrania w meczach placementowych. Miałem 7 winów, i 3 LP, reddita przeglądam, więc wiem co mówie. Powinna być notka w regulaminie, że osoby które wypowiadają się na tematy o których nie mają pojęcia łapią warna.

Reddit powiadasz? Ja zaś takową informację otrzymałem od supportu.

I understand that you have received a "Loss prevented" in one of your games and it is still reflecting in your match history. Once your game will be tagged as loss prevented, it will still be reflected that you have played that game but the loss won't be counted in your 10 game evaluations. For example, in your 10 placement games you have 2 loss prevented matches; only 8 games will be evaluated by the system to come up with your ranking, So if you won all those games then it's an equivalent to a 100% win loss ratio. This won't affect your placement games negatively.

(W skrócie - z 10 rozstawień wygrałeś 8 meczów i masz 2 loss prevented - dla systemu jesteś jakbyś miał 10/0.)

Nie wiem komu ufać - randomom na reddicie, czy supportowi... (I was being sarcastic. Well I stole your face.)

Cześć wszystkim, mam pytanie.

Jak to jest z tym zapobiegnięto porażce ? Gram teraz mecze przydziałowe i np przy ostatniej przegranej pisze mi zapobiegnięto porażce. Czyli co będzie z tym meczem, będzie się normalnie wliczał czy jak ?