LoL

Jak w temacie, poszukuję paru osób do gry LoL na EU serwerze...

Póki co nasz mini zespół składa się z 2-3 graczy, potrzebujemy jeszcze raz tylu graczy żeby uchronić się od znienawidzonych przez nas 'Randomowych' graczy, którzy są dobierani do teamów i potrafią bardzo, ale to bardzo uprzykrzyć nam zabawę :) A że jestem raczej typem nerwusa lubię sobie takich graczy dołować :):P

Posiadamy dwa kanały vt na serwerze dota PL, oba z hasłem, więc nie ma większych problemów i zawsze możemy sobie posiedzieć pogadać... Prócz LoL'a nie wykluczone że możemy również pobawić się w inne gry, na serwerze prócz naszej 3 z LOL'a są również gracze CS'a (Choćby ja) jak i gracze Talisman Online.

Jeśli ktoś jest zainteresowany wspólną rozgrywką napiszcie mi na GG czy Steamie (Nick Sanfist czy jakoś tak :D)

Bądź tu na forum, ale nie obiecuję że na forum szybko odpiszę gdyż jestem raczej leniwy ^^

Ja jestem chętny do grania w Lola, mam 10 lvl (wczesniej grałem na US więc mam doświadczenie :P).

Nick w Lolu:Erchaix

Ja też bardzo chętny, 30 lvl nick Snap :)

Ja jestem chętny. Napisz swój nick w LoL`u i tam przez chat możemy się zgadać. Mój nick to Pradeo. Przeważnie gram wieczorami.

Ooooo, widzę że jest zainteresowanie :D Mój nick w LoL'u EU to eGamingDe, jeśli chodzi o informacje co do servera vt to napiszcie do mnie na gg :)

Także jestem chętny do gry, na razie 7lvl i 2 postacie wykupione ale mało grałem.

Moge grać nick Fail0verflow :)

Dodawać w grze.

11 lvl, nick Volgerd ;)

11 lvl, nick Volgerd

Rekrutacja wciąż otwarta, umbra dołożył również kanał na TS 3, tak więc mamy wiele możliwości pogadania jakbyśmy kręcili jakieś gry :)

Kontakt to wciąż GG, Steam (Sanfist) albo w grze eGamingDe

Czekam na wasz kontakt ;D

Tez jestem chętny do wspólnej gry nick w grze Placosław lvl: 13

tez jestem chetny ;) . mam konto 30 lvl nick Lasic i nowe konto 3 lvl(szybko rosnie) DnBweeD Lejzik . jak cos napisz gg 20088177 moge ogarnac kanał ts lub vt

Jak w temacie, poszukuję paru osób do gry LoL na EU serwerze...

Póki co nasz mini zespół składa się z 2-3 graczy, potrzebujemy jeszcze raz tylu graczy żeby uchronić się od znienawidzonych przez nas 'Randomowych' graczy, którzy są dobierani do teamów i potrafią bardzo, ale to bardzo uprzykrzyć nam zabawę :) A że jestem raczej typem nerwusa lubię sobie takich graczy dołować :):P

Posiadamy dwa kanały vt na serwerze dota PL, oba z hasłem, więc nie ma większych problemów i zawsze możemy sobie posiedzieć pogadać... Prócz LoL'a nie wykluczone że możemy również pobawić się w inne gry, na serwerze prócz naszej 3 z LOL'a są również gracze CS'a (Choćby ja) jak i gracze Talisman Online.

Jeśli ktoś jest zainteresowany wspólną rozgrywką napiszcie mi na GG czy Steamie (Nick Sanfist czy jakoś tak :D)

Bądź tu na forum, ale nie obiecuję że na forum szybko odpiszę gdyż jestem raczej leniwy ^^