LoL

Szukam 4 ogarniętych typów do LoLa ! Ja gram fiddlesticks . Gdy będą chętni podam swój nr gg lub kanał vt ; ) . Przydałby się Tank i support np teemo ; )

20lvl - dr.mundo, ashe , troche Akali

nick:haxior

Siema ;] ja gram wszystkim co mam Nunu, Katariną, Tryndą, Olaf, Anivią i paru innych..... Nie wiem co daje Ci gra Fiddlesticksem bo napewno nie poprawi twojego skilla ale to już twój wybór .. moje gg 7338809 zainteresowany ? napisz.

Mam 21 lvl i jestem często dostępny

Dodam tylko że to moje 3 konto drugie na EU

Narazie sobie nie pogracie..

a keidy serwer ON?

witam z checia pogram 16 lvl xd najczesciej annie, eve , tyrn nick jesth

a propo tego offa, czemu jest off wie ktos ??

Czytajcie forum drogie dzieci, niedługo server powinien wystartować

rogal93 zapewne bywaja tu na forum dzieci lecz nie pisz tak bo mnie to obraza bo nie jestem dzieckiem neo anie nolife , pytam bo zagladalem tu a nie mialem jeszcze okazji zagladnac na forum -.-"

Skoro jestes tak "poinformowany" to powiedz kiedy.

"League of Legends will be updated during scheduled maintenance on 4/12 from 1:30AM until 11AM."

Hmm... ale US czy EU?;P

Eu :)

ja mogę zagrać 8 lvl gram narazie Master Yi ale zbieram na gangplanka , jarvana albo kassadina chyba ,że coś innego się przyda ..

Panowie robimy .Ma ktoś załatwić jakiegoś ts3 , lub vt?

Sorry że tak szybko edytuje , ale znalazłem ts3 kanal .Publiczny jest , ale raczej wątpię by ktoś przeszkadzał .

rs23.teamspeak.pl

1260

kanał: Pogaduchy , w razie problemów znalezienia kanału szukajcie pod nickiem Ziomm raczej długo będe ; )

A ja to co 19 lvl gram Master Yi,Warwic,Janna,Dr.mundo i lee sinem narazie zbieram na Teemo. I jak coś ja w to gram 4-5 miechów więc jestem ogarnięty. :D

30LVL 315WINOW

Gram wszystkimi herosami a mam ich pelno

Nick DzodzoPL

A ja to co 19 lvl gram Master Yi,Warwic,Janna,Dr.mundo i lee sinem narazie zbieram na Teemo mój nick to DaniooPL14. I jak coś ja w to gram 4-5 miechów więc jestem ogarnięty.

grasz 4-5miechów i masz 19lvl? podziel się ilością przegranych : )?

grasz 4-5miechów i masz 19lvl? podziel się ilością przegranych : )?

Nie ja grałem na Us a nie Eu i tam miałem 2x po 25 lvl :D

tak ty grałeś.. 19 lvl w 4-5 miechów .. HAHA ja gram od 20-26 marca i mam 22 a no lifem nie jestem gram sparadycznie

tak ty grałeś.. 19 lvl w 4-5 miechów .. HAHA ja gram od 20-26 marca i mam 22 a no lifem nie jestem gram sparadycznie

Ku*** ślepy jesteś pisałem że grałem na Us a nie Eu.