LoL

Szukam ludzi do Lola , którzy chętnie zagraliby od początku w tą grę. Dlaczego? Dlatego , że w tą grę gra się przyjemniej z osobami , które ogarniają . Potem zgłosić się do ESL i pograć i może uda się coś osiągnąć zależy mi na osobach , które będą grały . Mogą być osoby , które nawet zaczynają przygodę z tą grą . Gdyby zgłosiło się pod tematem parę osób podam wtedy ts'a . Temat będę sprawdzał dosyć często i jeśli będzie kilka osób od razu zaczynamy grać

LoL EU tak ?

Jeśli tak to w sumie ja mogę...

Trochę już gram , a samemu gra się nudno(jak napisałeś w temacie), więc piszę się na to ... :)

to i ja sie dolacze. gram od dluzszego czasu tak dla zabicia czasu. jak cos to piszcie to sie zgadamy

Ja z wielką chęcią się dołącze wraz z kumplem, mój nick: ursus272 a kolegi SzatanSerducho

;D

No to jest trochę osób. Lecz pytam się czy zagralibyście od początku .Fajnie by tak było grać razem od 1 lvl i wygrywać ; ) Co wy na to ? Przemyślcie to bardzo proszę ; )

Tutaj podaje ts'a

ts3.lameday.net

9987

Nick:Yui na ts

Wbijacie jak macie ochotę , lecz zastanówcie się czy nie zagrać od początku wtedy więcej czasu na zagranie . Pośmiać by się można było itd. Gra byłaby o wiele zabawniejsza gdyby każdy zaczął na równym poziomie

Ja mam lvl 16 , lecz niestety zbanowany bo net padł co się rzadko zdarza . I mam teraz 8 , ale chętnie zrezygnuje z tych kont ; )

Szczerze nie chce mi sie grac od nowa ... troche juz przegralem ale moge z wami pograc na tym koncie

moge o ile bedziecie ogarniac ^^

Już tak się nie wywyższajcie i nie róbcie z siebie takich pro .Każdy gra na swoim poziomie i nawet osoba początkująca niech zacznie zagra parę rund i będzie ogarniać ; )

Jeśli chodzi o mnie to się nie wywyższałem , chodzi o to że gram już parę miesięcy i po prostu nie chcę mi się grać od nowa i to tyle :)

Szukam ludzi do Lola , którzy chętnie zagraliby od początku w tą grę. Dlaczego? Dlatego , że w tą grę gra się przyjemniej z osobami , które ogarniają . Potem zgłosić się do ESL i pograć i może uda się coś osiągnąć zależy mi na osobach , które będą grały . Mogą być osoby , które nawet zaczynają przygodę z tą grą . Gdyby zgłosiło się pod tematem parę osób podam wtedy ts'a . Temat będę sprawdzał dosyć często i jeśli będzie kilka osób od razu zaczynamy grać