LoL

Szukam ekipy do gry League of Legends . Wiem , że to koleiny temat , ale z forum jeszcze nie spotkałem teamu , który poszukuje gracza , więc chce skleić . Ma być zgranie i co ważne kultura . Trzeba umieć grać na poziomie bo nie lubię grać z noobami . Chodzi mi o osoby doświadczone. Nie konieczne high lvl 30 . Bo sam mam 18 . Pod tematem piszcie kim chętnie byście zagrali i ogarniacie . LvL nie gra roli tylko jak gracie . Potem gdy będziemy bardzo dobrze zgrani . Zagramy esla i może uda się coś osiągnąć ; ) .

No to stary jest opcja szukaj jak i szmuglowanie całego forum... Masz oddzielny dział wyraźnie napisany "LEAGUE OF LEGENDS" !!!

tu zbierają się ludzie.

Peace.

Peace.

OMG.

Pisz na pw, mozemy cos ugrac. Nick w grze WykoksanyOrzech

Nie napisałeś czy EU czy USA

EU. , nie nabijaj postów Brono lizusku admina . Denerwujesz mnie człowieku i nie udzielaj się proszę w moich postach

To ty czytaj tematy a nie zaśmiecasz forum.

Ty zaśmiecasz forum swoimi postami i każdy Ci to powie . I co z tego , że napisałem w tym dziale ? Dla mnie różnicy nie ma chce złożyć klan w LoLu , a dział się nazywa Gildie/Klany . Twoje komentarze są bezcelowe . Potrafisz tylko i wyłącznie nabijać posty każdemu zwracać uwagę .Nie udzielaj się już więcej .

Założyłeś taki sam temat napisz tam i tyle i koniec offtopu.

Szukam ekipy do gry League of Legends . Wiem , że to koleiny temat , ale z forum jeszcze nie spotkałem teamu , który poszukuje gracza , więc chce skleić . Ma być zgranie i co ważne kultura . Trzeba umieć grać na poziomie bo nie lubię grać z noobami . Chodzi mi o osoby doświadczone. Nie konieczne high lvl 30 . Bo sam mam 18 . Pod tematem piszcie kim chętnie byście zagrali i ogarniacie . LvL nie gra roli tylko jak gracie . Potem gdy będziemy bardzo dobrze zgrani . Zagramy esla i może uda się coś osiągnąć ; ) .