Lol

Witam mam problem. Jezyk polski z eu west zmienil mi sie bezpowrotnie na angielski i nie chce sie odmienic. Probowalem juz pare razy zmieniac w locale.cfg lecz nic to nie dawalo, i za kazdym odpaleniem lola zmienia sie z pl_pl na en_gb

Może dlatego, że na serwerze west nie ma polskiego wsparcia? Serwer polaków leży w trochę innym miejscu, to też nic dziwnego, że nie pozwala klient na takie roszady

ale do tej pory posiadal... :D wiec zastanow sie

Po patchu 4.21 Nie można już tak zmieniać języka. Niestety musisz się przyzwyczaić do j.ang lub wracaj na EuNe :P

Wejdź do folderu z LoLem\RADS\projects\lol_patcher\managedfiles\0.0.0.0\ i znajdź plik regions.txt. Zamień jedną z opcji z pl_PL. Ponoć pomaga.

n4zArh a wiesz może jak zmienić sam dubbing na inny język? Np napisy bym chciał mieć po Polsku a dubbing Angielski?

Edit# Co do tematu to nie musisz jakoś grzebać. Zrób tak. Wejdź w plik locale.cfg czy jakoś tak i zmień tam poprostu na pl_pl zapisz, daj prawym na plik -> Właściwości i daj "tylko do odczytu" I będzie wszystko działało.

To by wymagało więcej kombinowania i mogłoby nie zadziałać - część plików trzeba by podmienić, część zostawić, a to które są które...

Gdzieś był poradnik do podmianki na napisy angielskie, dubbing pl nawet na tym forum. Poszukaj a znajdziesz :)

Nie probowalem edytowac tego pliczku, przeniosłem sie na East. Moze ktokolwiek bedzie probowal, edytowac ten plik i zadziała niech napisze. Dziekuje za poswiecenia czasu :)

Ja używałem tego co do dubbingu. Łatwy w obsłudze i robi wszystko za Ciebie :).

http://lexwah.com/lvoc/

"Nie próbowałem edytować" - kilka kliknięć i podmienienie 4 (słownie: czterech) liter... biorąc pod uwagę to, że w poszukiwaniu rozwiązania niektórzy poświęcili więcej czasu wykazujesz się strasznym lekceważeniem.

Ja pamiętam był taki temat nawet, sam byłem ciekaw czy tak się da. Oczywiście można, jednak nie pamiętam już jak to było. Tylko za każdym razem jak będzie aktualizacja, trzeba podmieniać te pliki niestety.

Chodziło mii o to...

To by wymagało więcej kombinowania i mogłoby nie zadziałać - część plików trzeba by podmienić, część zostawić, a to które są które...

a Twoja odpowiedzia bylo to....

n4zArh a wiesz może jak zmienić sam dubbing na inny język? Np napisy bym chciał mieć po Polsku a dubbing Angielski?Edit# Co do tematu to nie musisz jakoś grzebać. Zrób tak. Wejdź w plik locale.cfg czy jakoś tak i zmień tam poprostu na pl_pl zapisz, daj prawym na plik -> Właściwości i daj "tylko do odczytu" I będzie wszystko działało.

locale.cfg juz dawno przerobilem, szukalem podobnych tematow, poradnikow. Albo nie potrafie szukac albo po prostu ich nie ma lub ciezko znalezc. Widzisz, nie mam czasu tez spedzac na szukaniu takich rzeczy. Mam prace, mam dom, inne zajecia, chcialem tylko skorzystac z pomocy innych Pomijajac ten fakt, ze moj problem zostal rozwiazany z mojej strony, nie znaczy ze nie moze pomoc Twoja odpowiedz, a tego sie nie dowiesz. Dlatego Moze byc to pomocne. Dla Ciebie wzgledem mnie lekcewazace - dla innej osoby pomocne. Ale i tak Ci dziekuje za fatyge. Przynajmniej milo ze interesujesz sie innymi, a nie czubkiem wlasnego nosa. Jak najbardziej uwazaam za plus, nie za ironie :P

Ach, że to tylko o zmianę dubbingu chodziło? Dammit, ostatnio mam chyba poważny problem z odpowiadaniem przed przeczytaniem całości, to kolejny taki przypadek. Moja wina. :)

Witam mam problem. Jezyk polski z eu west zmienil mi sie bezpowrotnie na angielski i nie chce sie odmienic. Probowalem juz pare razy zmieniac w locale.cfg lecz nic to nie dawalo, i za kazdym odpaleniem lola zmienia sie z pl_pl na en_gb