Longju YT2 programy dodatkowe

Siema, mam dziś nietypowy temat. Otóż szukam programu, który ma zastosowania następujące:

- Nie wywala z serwera co chwile, najlepiej aby w ogóle nie wywalało,

- Po drugie, żeby szybko logowało do gry, bo to czekanie jest nieco wk***iające.

Na pewno taki program istnieje, jestem tego pewien, ale szukanie jego zajęło mi mnóstwo czasu i już nie mam siły na szukanie tego typu programu. Jeżeli możecie forumowicze, to pomóżcie ci szukać. Jak coś znajdziecie to od razu piszcie.

Z góry THX :)

Kiedy kończyłem grać na Longju to też szukałem takiego programu i znalazłem więc może zajrzyj na te stronkę www.cheating-x.com i wejdz w zakładkę metin2 tam masz wiele programów i pewnie program tego typu tez się znajdzie tylko nie wiem czy będzie jeszcze działał

NIe ma takiego czegos jak gra duzo Ludzi to beda lagi i bedzie wywalac nic nie poradziszn na to ..

Temat już raczej nie aktualny, CLOSE - Q8A

Siema, mam dziś nietypowy temat. Otóż szukam programu, który ma zastosowania następujące:

- Nie wywala z serwera co chwile, najlepiej aby w ogóle nie wywalało,

- Po drugie, żeby szybko logowało do gry, bo to czekanie jest nieco wk***iające.

Na pewno taki program istnieje, jestem tego pewien, ale szukanie jego zajęło mi mnóstwo czasu i już nie mam siły na szukanie tego typu programu. Jeżeli możecie forumowicze, to pomóżcie ci szukać. Jak coś znajdziecie to od razu piszcie.

Z góry THX :)