Looking For Party

Witam, od tego tygodnia zaczynam zabawę z Guild Wars, posiadam Prophecies, Factions i Nightfall.

Może jest ktoś kto by chciał również zacząć albo powrócić do GW i pograć ze mną? ;)

Najprawdopodobniej zacznę "przechodzić" od Prophecies.

Co do nicku do tam znać jutro, czekam na key do GW wiec jeszcze nie mam postaci, ale w grę już troszkę pograłem na trialu.

Pozdrawiam :)

Wybacz nie mogę Ci pomóc, jestem koniem, a ten koń nie ma Propa. ;<

napisz nick i o ktrej

warn_ico.png
Regulamin, punkt 2.3. - Mr. Hania

Ja mam tylko propa i chętnie z tobą pogram ;D

Ja polecam zacząć od fc, jest prostsze i szybsze.

Co do drużyny to dopóki nie ukończysz kampanii jest ci to zbędne, samemu z herosami i henhami można spokojnie przejść. Ale jeśli nie lubisz takiej gry to poszukaj jakiejś gildii.

Racja warto zaczac od Faction bo szybciej mozna wykoksac postac a kampanie robi sie w 3 dni z samymi henchami (tylko pare misji mozna zrobic z kims inteligentniejszym, chyba ze masz dobrych hero).

Aktualnie ja moge Ci pomoc bo tez wracam do tej wspanialej gry wiec jak dalej decydujesz sie zaczynac od propa to moge Ci pomoc mam swojego minion mastera na 20 wiec szybko pojda pierwsze misje. Moj nick to Zelg Da Kassar .

Ja też chętnie pogram. Mój nick w GW to Kuba Sagan.

Witam, od tego tygodnia zaczynam zabawę z Guild Wars, posiadam Prophecies, Factions i Nightfall.

Może jest ktoś kto by chciał również zacząć albo powrócić do GW i pograć ze mną? ;)

Najprawdopodobniej zacznę "przechodzić" od Prophecies.

Co do nicku do tam znać jutro, czekam na key do GW wiec jeszcze nie mam postaci, ale w grę już troszkę pograłem na trialu.

Pozdrawiam :)