Loong online-czy warto?

witam serdecznie wszystkich uzytkownikow oraz administracje tego portalu. Pisze dzisiaj do was z takim pytaniem czy warto jest sciagnac gre Loong online? Czy kto z tego forum gra w ta gre i czy jest warta naszego cennego czasu?? A jezeli nie ta gra to moze jakies inne propozycje.

Zapraszam do dyskusji

Grałem. Jak dla mnie to typowy korean-crap. Ale na tle innych korean-crapów wypada nieźle.

ja grałem, ale chwilę na CBT więc za bardzo to się nie liczy, ponieważ CBT jak CBT często zbugowane

nie powiem że gra była słaba, były drobne błędy, które na pewno zostały naprawione, bo wątpię że ktokolwiek by grał w takiego buga

także myślę o tej grze dlatego jeśli zdecydowałbyś się na sprawdzenie tytułu, to proszę o jakiś komentarz przedstawiający obecną sytuację

Grałem w Loong online i mogę Ci tą gre polecić :) fajnie i miło się grało sporo ludzi pomocni fajnie zrobili z tym,że można mieć miecz i luk 2 specjalizacje, czy jak to tam.Fakt faktem Loong według mnie nie jest na dłuższy czas :unsure:, ale np. tak pograć po 2 godzinki, to oczywiście:).Jeśli chciałbyś się czegoś dowiedzieć ode mnie na temat tej gry lub szukasz jakieś to pisz.

Ja grałem przez jakiś tydzień i mi się znudziła, dlaczego? Już mówię, nie podobał mi się chiński klimat, strasznie jaskrawa kolorystyka (po jakichś 30 minutach gry bolały mnie oczy), długie wczytywanie się NPC's (idę do miasta oddać quest i czekam w miejscu gdzie jest NPC jakieś 2 minuty aż on się pojawi... Być może już to wszystko poprawili, ale jeżeli nie lubisz jaskrawej kolorystyki, to nie polecam, ale jeżeli ci to wcale nie przeszkadza, to jak najbardziej.

A jak tam z IS robi koxa z donatora??

Ja pograłem w LO krótką chwilę więc nie mam zbytnio prawa do obrażania tej gry.Jednak Moje zdanie na temat gry mogę wyrazić,i choć Chińskie czy Koreańskie klimaty przeważnie przypadają Mi do gustu to w LO niestety to nie działa,LO głównie z tego powodu Mi nie przypadło do gustu więc jeśli mogę zasugerować Ci inny tego typu tytuł to będzie to raczej 9dragons albo Jade Dynasty.

Ps.Wiem że zbytnio nie pomogłem,ale chciałem wyrazić własne zdanie na temat LO ;)

A jak tam z IS robi koxa z donatora??
Dołączam się do pytania :)
9dragons albo Jade Dynasty
Z 9d są cyrki bo co jakiś czas zmienia się wydawca, więc nie ryzykowałbym z graniem w to, bo nie wiadomo czy z tego nie będzie jakiegoś upadku. O JD nie wspomnę, ponieważ tam IS>all.

Wczoraj wlasnie zainstalowalem gierka a gralem w jd i powiem klimat grafika itp pasuje mi ( lubue dostawac "oczoplasu") tylko wlasnie niewiem jak z tym IS ;/ jesli okaze sie nie przesadzony to chyba pogram dluzej:) i tak btw pvp to tylko duele czy sa reany , bg , siege ?

T4l4r już przegrzebuje off forum i ściągam clienta ;d

nakręciliście mnie na sprawdzenie loonga jak się trzyma na OB :)

//po przegrzebaniu forum

to co mi się podoba:

- nie ma xxx gildii, osobiście wolę jak jest 5 dużych niż 100 małych

- mounty

o ISie nic nie znalazłem, ale już instaluję grę i zaraz oblookam czy jest tam coś oprócz fashów i błyskotek :)

Mam zamiar w nią grać, grałem już wcześniej i naprawde mi się podobało, jak ktoś lubi gre z kolorami itp. to coś dla niego jak ktoś chce pograć ze mna niech pisze na gady 20848572

hym mam dziwny problem, niektóre texturki mam przezroczyste, wie ktoś która opcja za to odpowiada ?

texturki.png

No i jak gra sie podoba czy czegos w niej brakuje i mam nadzieje ze to nie jest jakis ala metin2

Wbilem 22 lvl i naraziew powiem ze jest nie zuwazylem jakies razacych bugow :) , qesty maja trackera wiec nie trzeba zbytnio przegladac , co mi sie podoba ogromna liczba kombinacji skili oraz stat pontow naprawde spoooorro , pozatym 2 zamiene bronie np. zaczac walke z luku dokonczyc z swordem , chyba pogram dluzej ^^ see ya in game :) DragonMag3 << nick a co do tekstur nie mam pojecia reinstal sterownikow grafy albo directx z klienta sprobuj

hym mam dziwny problem, niektóre texturki mam przezroczyste, wie ktoś która opcja za to odpowiada ?

Włącz grę na pełny ekran nie w oknie albo w opcjach zobacz.

Co do gry, to warto zagrać najbardziej, to widoki normalnie cudo:) co do IS, to zabardzo nie wiem jak tam jest, ale jeden gracz mi powiedział, że gra już jakiś czas i w ogóle nie skorzystał z IS i jakoś gra mu się dobrze.W grze ludzi jest sporo, dzięki czemu zawsze ktoś zawszę nam pomoże.

Gralem w CBT i po wipe przestalem ....

uporałem się z tym problemem,

mianowicie błąd tkwił w tym samym ustawieniu jakie spotkałem w aionie,

sterowniki redeona nieraz nie są kompatybilne w AA w grach, należało wejść w stery grafiki, i zaznaczyć opcję "użyj ustawień aplikacji" w zakładce /antyaliasing

witam serdecznie wszystkich uzytkownikow oraz administracje tego portalu. Pisze dzisiaj do was z takim pytaniem czy warto jest sciagnac gre Loong online? Czy kto z tego forum gra w ta gre i czy jest warta naszego cennego czasu?? A jezeli nie ta gra to moze jakies inne propozycje.

Zapraszam do dyskusji