Loong online

Witam wszystkich!

Chciałbym poznać wasze opinie na temat gry Loong online.

Co wam się w niej podoba, a co nie.

Czy gra w nią sporo ludzi, czy gra nie obumiera, lub już nie umarła?

Niech każdy napisze swoje wrażenie nabyte podczas grania. :)

Pozdrawiam.

Cóż, w grę grałem podczas CBT, i było naprawdę świetnie.

Wszystkie mechanizmy (bezklasowość, ulepszanie EQ, walka) do tego świetna i klimatyczna grafika.

No, ale niestety... wydawcą gry jest Gamigo, co to znaczy?

-Brak supportu

-Brak update'ów

-Lagi na serwerach

-Pay 2 Win

-I można by było wymieniać w nieskończoność...

Niestety, szkoda, że tak dobra gra, została zniszczona przez taką szmirę jak Gamigo.

Widać różnicę, bo gra w chinach, jest jedną z najpopularniejszych produkcji, a u nas?, pustki na serwerach, a na forum spamboty.

Threads: 26

Posts: 56 - A tu dowód na popularność gry z oficjalnego forum(!)

EDIT:Jeśli szukasz pożądnej gry, to polecam Ci Allods, możemy nawet razem pograć.

Też jakiś czas temy grałem. Na 20 lvlu skończyły się questy i trzeba było dłuuuugo grindować. Nie było wcale ciekawie, jedynym dla mnie plusem była grafika, waliła po oczach, aż oczy łzawiły. Gra ogólnie bardzo średniacka.

No to chyba sobie podaruje granie w Loong, dzięki za pomoc.

Pozdrawiam!

-Lagi na serwerach

Naprawdę ? Jakoś nie zauważyłem. Przyczepiać możesz się do wielu rzeczy od Gamigo, ale na pewno nie do lagów, ponieważ ich nie ma.(:

Też jakiś czas temy grałem. Na 20 lvlu skończyły się questy i trzeba było dłuuuugo grindować.

No to jesteś nieliczny który miał problem.... questy 24/7 .... wogóle nie grindowałem.

Naprawdę ? Jakoś nie zauważyłem. Przyczepiać możesz się do wielu rzeczy od Gamigo, ale na pewno nie do lagów, ponieważ ich nie ma.(:

Hm, to może wina mojego neta, nie ważne, i tak Gamigo to szmira, którą trzeba zamknąć.

Hm, to może wina mojego neta, nie ważne, i tak Gamigo to szmira, którą trzeba zamknąć.

Spójrz na tą grę : Martial Empires, na wersji Gamingo było 2-3 graczy, a na od innego wydawcy 100+ [to nie dużo, ale zawsze sporo więcej].

Jak Ci się podoba Loong to poczekaj, bo i jego oddadzą czy sprzedadzą na 90%.

Loong to naprawdę świetny produkt. Bardzo dynamiczna rozgrywka z masą efektownej walki opakowana w prześliczną grafikę. Całość naprawdę ma olbrzymi potencjał, który no niestety przez Gamigo został zgaszony. Jeżeli sprzedaliby tą grę, to jest to pretendent do miana jednej z najlepszych gier mmo właśnie w wersji f2p.

Klimatycznie do Loong podobna jest 9dragons i chciałem was spytać:

Gra już leciwa, jak stoi społeczeństwo i czy gra nie chyli się ku upadkowi?

Produkcja, podobna do 9Dragons ? Sory, ale grałem w obie gry naprawdę sporo i poza klimatem azjatyckim nie mają ze sobą nic wspólnego. Gra nie jest jeszcze stara, ale niestety o upadku mówi się coraz częściej, bo niestety dystrybutor zaniedbał całość totalnie. Graczy z dnia na dzień ubywa coraz więcej i to widać. W czasie OB była wokoło gry ogromna rzesza i jakiś czas gra była nawet bardzo popularna na naszym serwisie. W tej chili właśnie przez Gamigo jest omijana szerokim łukiem. Jeżeli gra kiedyś zmieni dystrybutora to na pewno wróci do łask.

Mówiąc o podobieństwach miałem na myśli właśnie klimat, i chodziło mi że 9dragons jest grą dość leciwą, a nie loong.

PS. Proszę o odp na moje pytanie.

Może to nie jest temat o 9dragons, ale zakładanie nowego tematu do każdej gry, której jestem ciekaw, byłoby wielkim spamem.

9Dragons ma już swoje lata, jakby miała upaść już dawno by upadła, a z tego co pamiętam już kilka razy zmieniała wydawcę, to mówi samo za siebie, ktoś jednak o nią walczy pomimo może nie super zarobku. Graj w to, co Ci się podoba, ekipa zawsze się znajdzie, nawet jakbyś chciał pograć z polaczkami.

Noo 9 smoków zmieniała dystrybutora, ale wychodzi to tej grze na dobre. Ciągle są wprowadzane aktualizacje. Gra nadal świetnie sie trzyma i nadal jest grywalna. Jeżeli chcesz pograć w 9D to śmiało możesz grać bo nie jest to kolejny staruszek, który upadł.

Witam wszystkich!

Chciałbym poznać wasze opinie na temat gry Loong online.

Co wam się w niej podoba, a co nie.

Czy gra w nią sporo ludzi, czy gra nie obumiera, lub już nie umarła?

Niech każdy napisze swoje wrażenie nabyte podczas grania. :)

Pozdrawiam.