Witam, przypomniała mi się dzisiaj jedna grą, spędzałem w niej miło czas, pewnie ktoś kojarzy - Loong Online. Ma ktoś może informacje o tej produkcji? Jak tam z populacją na serwerach, czy gra w ogóle żyje?
Loong Online
Jeżeli jest sens grać w to,to z chęcią z tobą zagram tylko to jest non-target czy typowy targeting?
Tam był typowy targeting chyba, dobrze nie pamiętam.
Też bym chciał się dowiedzieć co nie co
powiem tak że praktycznie w to nikt nie gra, pustki same ;/ a też bym pograł
Wygląda ładnie. Zobaczyłem tylko grafikę i płynność gry, chcę się przekonać na własnej skórze co to za giera. Chętnie sprawdzę ;]
Niestety na serwerach pustki a szkoda bo to jeden z dynamiczniejszych azjatyckich targerow. Do tego całość była ładna.
No mi ten mmorpg bardzo się podobał, przypominał mi Silkroad, może dlatego ten sentyment. Szkoda że nie grają ludzie, poszperam może jakieś prywatne serwery są.
Też bym chętnie zagrał. Kiedyś parę godzin przy nim spędziłem i był to naprawdę przyjemny czas
Witam, przypomniała mi się dzisiaj jedna grą, spędzałem w niej miło czas, pewnie ktoś kojarzy - Loong Online. Ma ktoś może informacje o tej produkcji? Jak tam z populacją na serwerach, czy gra w ogóle żyje?