Lord Of The Ringd: Conquest

Ostatnio wyszla ciekawa gra Lord Of The Ringd: Conquest jest to taki battlefield ale w czasach Tolkiena. Ostatnio gralem w nia u kumpla na sieci. I musze powiedziec... ze naprawde mi sie podoba. Mam zamiar sam ja kupic i mieszac w nia na MP.

Tu co nie co o grze. http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=5301

Jak ktos gral niech sie wypowie. A jak tez ktos mysli o kupnie gry... do zobaczenia na MP :D

gra jest tworcow batlefronta 1 i 2, a jakie byly tamte gry , wszyscy wiedza, a jak kto nie wie, to napisze: byly slabe. Dlatego od LoTR:c nie oczekiwalem wiele i prawdopodobnie dobrze zrobilem. w gre nie gralem, a poki co jest slabo oceniana. oceny:

Official Xbox Magazine 4 / 10

Gametrailers 5.9 / 10

gamesTM 3 / 10

Totally360 6 / 10

D+PAD Magazine 1 / 5

Giant Bomb 2 / 5

Planet Xbox 360 7 / 10

Da GameBoyz 7 / 10

GameZone 6.5 / 10

ZTGameDomain 6 / 10

TeamXbox 6.7 / 10

Gamervision 6 / 10

UGO C

Console Monster 67 /

Gameplanet 6.5 / 10

GameSpy 2.5 / 5

GameDaily 7 / 10

MS Xbox World 6 / 10

Eurogamer 5 / 10

VideoGamer 6 / 10

Official Xbox Magazine UK 4 / 10

Boomtown 5 / 10

Total Video Games 4 / 10

Cheat Code Central 3.6 / 5

X360 Magazine UK 3 / 10

IGN 7 / 10

to wersja konsolowa, ale z pc raczej roznic si enie bedzie. ja mowie nie;p

Mnie ta gra bardzo zauroczyła myślę nad kupnem ale nie wiem jak będzie cena

Dzz gry-online tez oceniaja te gre na 6,5 a sami gracze juz na 8,5... Po co mam ufac magazynom... Osoboscie wole sam wytestowac. I jak sami tworcy mowili... gra jest glownie dla fanow Tolkiena. Ja do nich naleze :)

wiesz, ja jestem fanem star wars, a battlefront (ci sami tworcy) jest zenujacy. oczywiscie, msusiz sam zagrac, zeby to ocenic, ale jezeli taka wiekszosc recenzji mowi, ze gra raczej sredniawa (albo i slaba) to chyba cos w tym musi byc, co nie? w opinie graczy? te zawsze sa przesadzone. gdyby ta gre robil ktos inny...szkoda, bo to jest material na swietna pozycje.

Z tego co ja widzialem gra jest conajmniej ciekawa... gralem 20 min na multi i az sie zarumienilem.

Spawn wiem, że 30 min to niewiele, ale mógłbyś powiedzieć mniej więcej o co biega w tej grze?

Jak się gra, cosik o grafie i muzyce, bowiem jestem ciekaw tej gry jak diabli.

Spawn wiem, że 30 min to niewiele, ale mógłbyś powiedzieć mniej więcej o co biega w tej grze?Jak się gra, cosik o grafie i muzyce, bowiem jestem ciekaw tej gry jak diabli.

Hmmm ta gra to taki Battlefield w czasach Tolkiena. nawalamy sie cala masa ludzi. I jak w BFie mamy do wyboru klasy. Knight, lucznik, assassin, mag. Co do samej grafy to nie wiem na jakim silniku jest. Ale fajnie wyglada na dobrym sprzecie. Dzis bede kupywac to powiem cos wiecej :D.

Spawn może się spotkamy ;) też chyba ją sobie kupię ale nie wiadomo na pewno

pytanie: graliscie w battlefront 1 albo 2?

pytanie: graliscie w battlefront 1 albo 2?

Noo to jest cos podobnego... Tyle ze batlefront byl dla mnie wielka poraszka... nie udany produkt.

Wieczorem napisze cos o grze. Bo bede juz ja miec :)

no wlasnie a to gra tych samych gosci, o tym samym, tyle, ze z innymi bohaterami.

ALe oni nie zrabali samej gry... Oni zrabali koncepcje. Teraz widac wyciagneli wnioski. Zreszta przytocze slowa lektora z HYPERa. "Wiekszosc magazynow mowi i tym ze gra jest slaba. Naszczescie od oceniania sa gracze a nie dwoch recenzentow. HYPER poleca" :)

mnie ona tak jak innych zauroczyla mi sie ona podoba ;)

Niezla gierka zwlaszcza ze jestem fanem lotra przeszłem wszytkie czesci gier conquesta pszeszłem obie kampanie na legendarnym mam wersje PL jak by ktoś chcial

Właśnie ją dopiero ci kupiłem pożyjemy zobaczymy jestem niecierpliwy... :D, a co do gierki zarą bista słyszałem o niej dużo dobrego

Niezla gierka zwlaszcza ze jestem fanem lotra przeszłem wszytkie czesci gier conquesta pszeszłem obie kampanie na legendarnym mam wersje PL jak by ktoś chcial

Bardziej sie nastawiam na gre sieciowa. Wiec jak cos mozemy sie spotkac na MP :) Oczywiscie do gry sieciowej trza miec orginal ;)

Noo wlasnie dorwalem gre odpalam na multi... i... iii. i jest fajnie :) Dobra sieczka :) ciekawe klasy. Znaczy po warriorze mozna sie spodziewac tego ze ma spory dmg. ale jest tez lucznik z fajnymi skillami, Mag ktory odziwo potrafi se nawet radzic w bezposrednim starciu :). No i jest dla mnie chyba najciekawsza postac... assassin :D koles potrafi znikac i zabijac od tylca 1 ciosem i wymiata fajna bombka :). A po zabiciu odpowiedniej ilosci wrogow(bez straty zycia) mamy mozliwosc wcielenia sie w kogos z ksiazki. :) osobiscie podoba mi sie to ze moge wymiatac Entem albo yyy to sie chyba wabi Trol :P. Mi gra sie podoba. Co prawda SP nie jest tam jakis super "WOW" ale MP jest interesujacy :)

Mam pytanie , a mianowicie , czy da się tam coś dosiadać , jakiegoś konika albo coś ? :P

Mam pytanie , a mianowicie , czy da się tam coś dosiadać , jakiegoś konika albo coś ?

da.. po stronie dobra konie a po stronie zla.... te cosie co byly w filmie :D

da sie nawet grac entem i trolem(fajna rozpieruche robia) :)

Aaa w jakim trybie gry ? Bo grałem , ale nie mogłem nic znaleźć. :P