Lord of the Rings Online - gra w to ktoś jeszcze?

Witam , gra ktoś jeszcze w lord of the rings online ? Bo nie wiem czy warto zaczynać w to grać po obejrzeniu Hobbita , spodobał mi się ten świat itd. jeszcze bardziej niż po samej trlogii władcy pierścieni.Z tego co znalazłem jest jedna jakas polska stronka o tej grze gdzie ktoś coś pisze raz na tydzień więc prawie nie żyje i chciłbym wiedzieć czy wygląda to tak samo z grą. No i jeszcze takie pytanka czy jest jakis fajny endgame i od którego pozimu jest pvp i czy jest ciekawe , nie zależy mi na grafice lecz bardziej na grywalności i samym klimacie gry. Pozdrawiam :)

Nie polecam.P2W+ gra ssie w porównaniu do przeżyć z książek czy z filmów;/

Jest tam nie mała Polska społeczność. Grałem w LOTRO trochę czasu i gra jest na prawdę nastawiona pod względem fabularnym tak samo jak Dungeons & Dragons Online (także od Turbine). Gra opiera się głównie na grupowym wykonywaniu zadań, PVP formalnie jest tam, ale raczej nikt się nim tak głównie nie zajmuje. Fakt, w grę należy włożyć trochę gotówki, aczkolwiek za Free możesz do pewnego momentu sprawdzić swoje siły.

Karthas zauważyłem Twoją fascynację mitycznym światem Śródziemia. Żadna gra nie odzwierciedli fenomenu książki, tak jest w każdym przypadku. Jednak LOTRO jest dobrą grą, polecam.

jesli chodzi o turbine points to mozna troche zdobyc deedsow

Witam , gra ktoś jeszcze w lord of the rings online ? Bo nie wiem czy warto zaczynać w to grać po obejrzeniu Hobbita , spodobał mi się ten świat itd. jeszcze bardziej niż po samej trlogii władcy pierścieni.Z tego co znalazłem jest jedna jakas polska stronka o tej grze gdzie ktoś coś pisze raz na tydzień więc prawie nie żyje i chciłbym wiedzieć czy wygląda to tak samo z grą. No i jeszcze takie pytanka czy jest jakis fajny endgame i od którego pozimu jest pvp i czy jest ciekawe , nie zależy mi na grafice lecz bardziej na grywalności i samym klimacie gry. Pozdrawiam :)