Lords of the Fallen

Witam!

Otóż mam pewien wielki problem ;/ Zakupiłem grę Lords of the Fallen ale podczas uruchomiana gry dosłownie jest intro tzn przedstawienie marek i klikam nowa gra i nagle ni z gruszki ni z pietruszki wyskakuje mi "program Lords..... fallen przestał odpowiadać" i tyle z mojej gry ;c Czy ktoś może mi pomóc co poradzić proszę! Serdecznie pozdrawiam!

Tradycyjnie polecam reinstall.

Szukaj tez na stronie producenta porad w tym temacie bo moze to nie pierwszy przypadek, lu tradycyjnie reinstal, uruchom jako admin, ze zgodnością odpowiedniego windowsa lub sprawdz ogolnie na google lub yt czy sa rozwiazania.

Ja bym tez sprawdzil czy komputer da rade bo czesto bywa tak ze gra wykrywa starszy sprzet i nawet nie ma zamiaru sie uruchomic.

Ew. proponuję też zainstalować te wszystkie pakiety, które są zazwyczaj dołączone do instalacji, czyli directX, netframework albo vcredits... najczęściej się one tylko i wyłącznie nadpisują, ale czasami głupia bzdura w rejestrach potrafi wszystko rozwalić...

Edit.

Nie spojrzałem na czas założenia tematu, ale może mimo wszystko się komuś przyda.

Witam

Co do tych rad to niestety żadna nie pomogła ;/ Mam wszystkie zgodności, komputer daje radę i nadal nic... Wszystko zainstalowane sterowniki nie sterowniki po aktualizacjach i nadal nic.

Nie wiem naprawdę nie wiem jak to się dzieje. Po 10 uruchomieniu mogłem AŻ nacisnąć Nowa gra i wybrać miejsce zapisu jednak znów po chwili mnie wyrzuciło.

Nadal proszę o pomoc!

Napisz do tworcow wiadomosc to ci pomoga w takim razie lub zadzwon.

Dobrze jak widać nie mam wyboru. Jednak chyba nie ma polskiego producenta tej gry i będzie potrzeba spikowania po ang ach no dobrze.

Dziękuje wam serdecznie za pomoc jak i za poświęcony czas.

Pozdrawiam

Gra stworzona przez polskie studio City Interactive RPG i chyba bardziej pomoc ci nie moge ;P

No chyba, że dodam iż w każdym pudełku z grą lub jakims pliczku pomocy lub poradniku, instrukcji powinien być kontakt do ludzi odpowiadających za tego typu usterki.

Zawsze tak jest bo nie tylko ty masz w grze takie problemy wiec musza dac kontakt do siebie.

to na steam czy jak ?

antywir itp. nic nie blokuje?? Wyczysc kompa jakimis ccleanerami solidnie, defragmentuj dysk najszybciej Diskeeper. Zainstaluj i zobaczymy

edit: znajdz moze plik od ustawien grafiki i zobacz jak to wyglada

Witam!

Otóż mam pewien wielki problem ;/ Zakupiłem grę Lords of the Fallen ale podczas uruchomiana gry dosłownie jest intro tzn przedstawienie marek i klikam nowa gra i nagle ni z gruszki ni z pietruszki wyskakuje mi "program Lords..... fallen przestał odpowiadać" i tyle z mojej gry ;c Czy ktoś może mi pomóc co poradzić proszę! Serdecznie pozdrawiam!