Lost Ark, czego się spodziewać?

Możliwe tylko że zanim to nastąpi to w lost ark sobie end game zrobie i sety etc a diablo 4 będzie tylko 4Fun bo jeśli mają zamiar z tego zrobić crap mmo jak diablo 3 to ogram diablo 4 w te xxx godzin i wróce do Lost Ark jako że jako hns jest najlepszym mmo :slight_smile:

@p.S Ping mam normalny a używam trialowych vpn od xx dni 50 wbity i sobie gram po 15h dziennie także weź już skończ waść próbować oczernić tą produkcje bo Ci to nie wychodzi xd

Dla mnie to crap i tyle:) Chcesz to graj. Ping normalny to 30-60:)

No gram i mam zamiar polecać każdemu na tym forum tak jak Ty zniechęcać bo mogę tak samo jak Ty xd
No wow serio? Nie wiedziałem że 30 MS to normalny ping dzięki za uświadomienie skoro od 3 dni gram na normalnym pingu to znaczy że się da i nie uważaj się że pozjadałeś wszystkie rozumy bo jak pisze że normalny ping to nie wiem czemu uważasz że dla mnie to nie 30-60 xD taka jest formuła normalnego pingu więc jak ktoś pisze normalny ping to właśnie myśli że 30 pingu … masakra xd

1lajk

ja mam ping 30-40 a mieszkam w polsce i co ? btw jeśli diablo 4 będzie wyglądało jak wygląda i wyjdzie lost ark w tym samym czasie to diablo nie ma szans. System walki z lost ark po prostu zaora diablo.

1lajk

Uważam, że chłopaki powyżej mieszkają w Moskwie, a serwer jest zlokalizowany w Jarosław i dlatego mają pingi do 10 i rządzą w pvp, potwierdzone info:) Diego z San Diego gra 15h dziennie, a 1h gra golfa z Putinem.

lewy dolny róg - ping 47 na pierwszym lepszym serwie z vpn …

1lajk

47ms to jest scam. Wystraczy spojrzec po kanałach na twitch, niby 47, a nagle 230+:)

https://www.twitch.tv/amexxx a Rosjanie mają 60+ n/c

no debil xD zero lagów wszystko płynnie śmiga ale on twierdzi że mamy ponad 200 pingu xD powiem ci więcej wczoraj cały dzień miałem 31 pingu jak grałem pvp :smiley:

chyba cie Mama oscamowała jak cie urodziła. Wystarczy spojrzeć na twój komentarz :slight_smile:

1lajk

Być może dostanę ostrzeżenie za off-top ale co tam :slight_smile:
Zdaję sobie sprawę że są tacy ludzie jak Ty, ale jak jesteś taki cwany, to powiedz co Ty byś zrobił gdybyś był niezależnym twórcą gry bez kasy na reklamę?
Dodatkowo byłaby to gra rozbudowana, skomplikowana, gdzie np levele wbijałoby się długo, albo czekało na “umiejki” jak w EVE online? no jaki byś model płatności zastosował?
Poza tym, jest jeszcze druga sprawa, mam wrażenie że zapominacie o tym że ludzie piszący na forach - nie są reprezentatywną grupą dla całej społeczności graczy, większość graczy - gra w to co jest najbardziej reklamowane lub w to co ma najwięcej wyświetleń w necie.

A co do Lost Ark, to mam wrażenie że ta gra cierpi na to co reszta HnS na rynku.
Chodzi o to że na późniejszym etapie gry nie ma większego znaczenia jaką klasą grasz - bo i tak wszyscy napierdzielają jakimiś żywiołami dookoła i gra wygląda jak szatkowanie owoców.

w pve tak ale w pvp każda klasa jest unikalna i ma swoje wady i zalety

Fanboye:) Powodzenia na pvp. VPN i korzystanie z Rosyjskiego ip tylko umożliwia wam grę i wyświetla się ping z tego ip, ale rzeczywiście nadal to jest “wasz” internet zlokalizowany w kraju i ping 50 to dla was marzenie, ale tak to jest jak dzieci neostrady bawią się w vpn nie wiedząc jak to działa:)

lol informatyk z biedronki xD

1lajk

No pozdrawiam w biciu bosa w 30 osób i 0 lagów xD arenki 3 vs 3 też już ograne :X

1lajk

xxxx to jest debil, zobaczcie co on pisał w swoim temacie gdzie chciał opierdolić swoje konto z archeage unchained na którym abusował glitcha :smiley:

Rozwalił mnie z tym fanboyem xd gram 4-5 dni od tylu znam LORE tej gry ale nie no jestem fanboyem XD

dobra synek zamknij już drzwi bo wifi sobie wypuszczasz…

dokładnie mam światełko 300Mb/s i ping miedzy 29 do 44 pozdrawiam również :slight_smile:

https://www.youtube.com/user/devilpl1/videos filmiki z arca normalnie nie da sie grac xD

1lajk

Jest tu może jakiś zapalony pvpowiec, który gra blasterem/hawkeye/dh. Która z tych klas lepiej sprawdzi się stricte pod pvp 1v1? Widziałem już parę poradników ale w większości to taka ogólnikowa gadka.

blasterów bardzo mało w pvp widziałem, z tych 3 chyba najlepiej sobie radzi DH z tego co widziałem na arenie tzn z obserwacji moich przeciwników.

1lajk