[Lost Ark] Gildia Nowypoczatek

Z tego co sie dowiedziałem Ortus jest martwy lepiej Ratlik jest jakas strona co pokazuje populacje

Tzn jeżeli to nieoficjalna jakaś to ja bym temu nie ufał, nie wiadomo na jakiej podstawie to liczy wogóle, dużo takich stron to głupoty, a z Orthuus chodzi głównie o populacje Polską, a nie braną ogółem. Tak jak na razie z tego co widzę to ta gra, to taka eksploracyjno-kolekcjonerska bardziej z tymi rajdami solo, na grupowy content pewnie ciężko się będzie dostać jako nowy gracz. Chociaż jak policzysz czas potrzebny na przejście faubuły + aspekty zbierania różnych rzeczy kolekcjonerskich, to pewnie z 1000h ci zejdzie xD

Tzn potwierdzone to rozmawiałem z ludźmi co graja to mówią jak by mogli by transferowali się bo ten Orthuss jest martwy a i tak jak end game grasz to z innymi serverami łączy też tak wiec ja postanowaiłem ze zostaje na tym Ratliku a gildi z tego co wiem nic nie daje i że nawet jak dołączysz to nie masz pewności czy bedziesz miał grupe bo ci co grają od początku mają stałe grupy