[Lost Ark] Gildia Nowypoczatek

Witam.
Z nudów, posuchy i ze względu na to że w Lost Ark duuużo się pozmieniało jeżeli chodzi o quality of life (solo mode, battle item storage, itd, itd.), wróciłem ostatnio do gierki i pomyślałem że fajnie by było pozbierać ludzi gdyby ktoś tam solo latał.
Nawet nie musimy nic razem robić, może chociaż jakiś social hub z tego wyjdzie, grupa wsparcia czy coś. Sam gram nie za dużo, jestem po 30, marudząca żona i treningi, jak z 10/15h tygodniowo wyjdzie to dużo.
Tak więc zapraszam serdecznie do gildii.

Nazwa: Nowypoczatek
Server: Ortuus
Format: Uber Casual

Chyba tez wroce bo widze ze arenki troche ozyly a tam to najlepsza zabawa! ; D

Ja bardziej o PvE myślę, te rajdowanie z try-hardami było ciężkie, teraz ten solo mode przynajmniej można się mechanik na spokojnie nauczyć. Powinni od początku mieć jak w FFXIV wersję dla tatuśków i dla zapaleńców. Fabuła też mi się nawet podoba, trochę mniej poziom trudności w trakcie przechodzenia, no ale można to jakoś przeżyć. Ludzi trochę mało, muszą dalej pracować nad quality of life i jakąś kampanię reklamową rozkręcić. Najgorzej że Amazon nie potrafi gier prowadzić, powinni wymienić aktualny team, bo obie kasowe gry sobie nie radzą.
Tak na prawdę to tę grę traktuję jak nowe Mu Online, a przyjemność z gry i koszty grania są chyba mniejsze niż w prawdziwym Mu Online xD