Cześć!
Do startu wersji EU/NA jeszcze parę miesięcy, a gra mnie mega wciągnęła podczas bety, więc pomyślałem, żeby się jej pouczyć u naszych sąsiadów. Popróbować kilka postaci, nauczyć się nieco pvp, liznąć trochę end game’u. Czy jest ktoś, kto również chciałby pograć, albo już gra na RU? W kupie zawsze raźniej i mniejsze prawdopodobieństwo, że znudzi się gra.
Dodam, że gra u ruskich jest całkowicie darmowa, podobnie jak ma to mieć miejsce w EU/NA (no chyba, że chce się wykupić premke, albo jakieś inne głupoty z IS, ale to wiadomo). Do tego jest patch zangielszczający, więc język to nie problem. Jedyny mankament to trzeba zaopatrzyć się w jakiś VPN. Funkcjonuje ich trochę na rynku, ale osobiście polecam dwa:
Exitlag, który jest płatny, ale za to oferuje dużo opcji i jest mega popularny wśród graczy.
AVG Secure VPN, posiada darmowy trial 7 dniowy, więc co tydzień trzeba go przeinstalowywać, żeby móc za darmo z niego korzystać.
Z tego co wyszperałem na necie to server o nazwie Alderan (Aльдеран) posiada najwięcej osób anglojęzycznych, więc preferowałbym rozpoczęcie właśnie tutaj.