jest ktos fanem lost-zagubieni?a moze po prostu chcecie pogadac o filmie,bohaterach z seralu?mozna tez sciagac odcinki serialu,wszystko za darmo.
gra jest oparta na podstawie serialu.bardzo polecam.
wystarczy kliknac w baner i juz tam bedziecie
jest ktos fanem lost-zagubieni?a moze po prostu chcecie pogadac o filmie,bohaterach z seralu?mozna tez sciagac odcinki serialu,wszystko za darmo.
Ja oglądałem pierwszą serię lostó i potem mi się znudziło
żałuj ze nie ogladasz dalej naprawde warto,polecam serial i gre
niedlugo rozpocznie sie drugi sezon gry ktory bedzie naprawde super
wystarczy klik w czarny dym ;P znaczy w baner,polecam.
Oglądałem wszystkie cztery sezony. No w sumie serial fajny, ale na końcu czwartego to już ostro przesadzili. No, ale niestety muszę oglądać dalej :/
dla mnie jest to najlepszy serial jaki inny ma takie wątki,fabułę ?
zachecam do klikania w baner i rejestrowania sie
Fajna strona, gratuluje
Jak już pisałem w innym temacie strasznie wyświechtany pomysł na grę. Serial spoko, ale na grę internetową to on się nie nadaje.
na stronie nie tylko jest gierka:) jest forum,mozna sciagac i oceniac odcinki a wiec wszystko dla fanów lost-zabugieni. gra na razie może nie jest fajna ale niedlugło rusza 2 sezon gry i zapowiadają się bardzo duze i fajne zmiany
talibek nie rob partyzantki - jak masz linka promo z programu partnerskiego pisz wprost a nie ukrywaj - to chamstwo, nie klikne w taki link nigdy
ja tylko podaje link do strony mozesz sprawdzic,nie ma w tym nic zlego.
Zgadzam się 4 sezon był przesadzony i momentami bez sensu..
Może 5 będzie dobry ale wizerunek serialu i tak zniszczyli 4..
taliban88, ok link wraz z kodem promo :DDDD
Ty nic za to nie płacisz,nic na tym nie tracisz,możesz tylko zyskać ;-)
jest to narmalny link który prowadzi na strone głowną.ja polecam tą stronę,ogłaszam na forum itd.i jeżeli ktoś sie zarejestruje z mojego polecenia ja otrzymuje tylko statystyke ilu graczy juz sie zarejestrowalo z mojego polecenia :-P ;-)
tia dobry kit za kazdego kto sie zarejestruje z twojego linka dostajesz darmowego losowego dropa w grze
))
a dodawanie do stopki to duuusze szanse na dropy hahaha :DD
nie mam nic przeciwko o ile ktos o tym informuje - jak jest promo ukryte to jest naciaganie ludzi - nabijanie sobie kasy/dropow/profitow za to ze klikna - dla mnie nie ma znaczenia czy place czy nie - po prostu jest to nie fair
Jak mam w to grać to ominę twój zje*any link. Konto też tu zrobiłeś po to żeby się wspomóc. Powinni ci dać bana ale chyba nie złamałeś regulaminu.
... ja otrzymuje tylko statystyke ilu graczy juz sie zarejestrowalo z mojego polecenia :-P ;-)
^- ja bym dal bana za samo oszustwo - na stronie pisze jak BYK ze masz darmowe dropy
Dico, swieta racja - 11 postow i chyba tylko w celach "marketingowych"...
Cóż czyli złamał. Ban w rękach Chmarusa :-P