Witam zamierzam zagrać w te MMO, tyle o tej grze słyszałem, narazie jako free gracz zobaczymy co potem czy wciągnie żeby przemierzyć cały świat czy nie
Jest ktoś zainteresowany również zagraniem?
LoTRO 2025 ktoś chętny do gry? edit- pytania i pomoc
jednak zmieniłem zdanie, w tej grze jest skalowanie świata jak w ESO o czym nie wiedziałem, to psuje gre i frajde z levelowania i progresu moim zdaniem dlatego nie zagram
Jesteś pewien? Z tego co pamiętam to skalowanie odbywało się tam tylko w instancjonowanych misjach, tak to regiony miały określone ramy z poziomami questów.
W grze nie ma skalowania świata Są za to questy, które pozwalają zmienić poziom trudności otoczenia, jednak są całkowicie opcjonalne.
Możliwe że masz na myśli skalowanie pod względem wyboru trudności contentu w świecie gry (poza instancjami). Lotro wprowadziło możliwość podwyższenia sobie poziomu trudności. Natomiast nie ma skalowania jak w ESO, że na 1 lvl możesz iść wszędzie. Świat jest podzielony na strefy wg poziomu trudności - podczas gry i przechodzenia kampanii płynnie przechodzisz po tych strefach i głównych znanych krainach.
F2P daje ci ogrom zawartości. Zwrócę jednak uwagę, że nie jest to gra typu “jak najszybciej do endgame” - tutaj liczy się podróż.
ach tak to w takim razie przekonaliscie mnie, pobieram i probuje
jakby ktoś chciał zagrać z nowych to na serwer Orcrist mój nick Jeremiah, gram magiem
Chciałem napisać że ładnie sobie grałem dobijając 14lvl magiem lore, a tu nagle przyszły mi jakieś listy do skrzynki i wszystko pootwierałem i użyłem i awansowałem na 120lvl, jakieś unikatowe EQ i niby jestem dobry ale nie widze sensu tak grać, chce wrócić do tego 14lvl i grać po kolei i wszystko robić też po kolei, zabrało to cała przyjemność z gry, chyba stworszne od nowa postaći zagram od nowa… 2 dni grania bo nadrobienia to nie tak dużo