Lotro - Polski Kinship (S. Imladris)

Witajcie, poszukiwacze przygód, czy w czasie waszych wędrówek przez Śródziemie nie doskwiera wam samotność ?

Bractwo "Numenor", składające się w stu procentach z graczy polskich, z wielką chęcią umili wam ten czas!

Ale, przecież nie dołączycie, jeżeli nic nie będziecie z tego mieli, dlatego też nasze bractwo zapewni wam:

- Wspaniałe przygody podczas wspólnych wypadów i raidów

- Pomoc w trudnych zadaniach i rozwijaniu postaci

- Niezapomniane wieczory w karczmie, wraz z naszym zespołem muzycznym :)

- Miłą atmosferę i fajny klimat ;)

- Sesje klimatyczne

Oraz wiele, wiele więcej atrakcji!

Postać powinna osiągnąć co najmniej 5 poziom doświadczenia i ukończyć serię questów "Introduction".

W sprawie rekrutacji proszę pisać do graczy: Ryba (Założyciel), Tanara(Vice) lub Gerst(To ja, wtedy proszę powołać się na to, że zostaliście zaproszeni poprzez froum strony mmorpg.org.pl, a zaproszenie zostanie wysłane bez gadania.)

Pozdrawiam!

Jeżeli według kogoś 5poz. i skończenie "introduction" to za dużo, to niech nawet nie pisze, bo leniwych osób, którym nie chce się pograć 40 minut, nie zapraszamy.

I zgłoszenia proszę składać NAJPIERW w tym temacie, abyśmy mogli obliczyć, ile wolnych miejsc mamy i ile osób możemy zaprosić.

Mam kilka pytań:

1. Czy klan jest zorganizowany tzn. jakieś forum, strona czy codźby dział na jakimś forum (bo osobiście niechce należeć do grupy, która spotyka sie losowo raz na miesiąc gdy akurat zdarzy sie że wszyscy weszli na gre)

2. Czy macie ograniczenia wiekowe? (tzn. nie chce współpracować z niedorozwojami...)

3. Jesteście ludźmi, krasnoludami, elfami? Czy rasa jest obojętna?

To chyba wszystko jeśli dostane odpowiedź to zobaczymy może dojde do tego klanu...

Mamy stronkę, niezbyt uczęszczaną, ale jest.

Graczy, którzy zachowują się poniżej poziomu wydalamy.

Rasa obojętna.

Mamy stronkę, niezbyt uczęszczaną, ale jest.Graczy, którzy zachowują się poniżej poziomu wydalamy.Rasa obojętna.

Więc podaj tą strone...

Wiec tak. Temat mnie zainteresował a ponieważ LOTRO jest F2P to postanowiłem sprawdzić. Chętnie jednak pogram z innymi ludzmi a nie tylko monotonnie będe siepać potworki. Prosiłbym tu PM jesli potrzeba jakiejś klasy postaci bardziej w celach raidów/wypadów itp. Wezme pod uwage w tworzeniu bohatera bo lubie jednak być przydatny gildii a nie zostac kolejnym bezrobotnym z mieczem^^.

Do tego sesje klimatyczne + LOTR. Brzmi ciekawie uwielbiam takie rzeczy jako gracz który często grywa w rózne papierowe RPGi. Jesli jest taki klimat jak twierdzisz że jest to tylko sie pchać tam do was.

No dobra, chciałbym dojść do waszego klanu... Może byście podali jakieś szczeguły związane z rekrutacją?

Mam złożyć podanie do np. Ryba ale gdzie na lotro? Wysłałem listy do gościa o takim niku ale nie odpowiada...

Dobra, ja po zapraszam.

Proszę zamknąć temat, nie było mnie 3 dni, a kinship zamknięty. -,o

Witajcie, poszukiwacze przygód, czy w czasie waszych wędrówek przez Śródziemie nie doskwiera wam samotność ?

Bractwo "Numenor", składające się w stu procentach z graczy polskich, z wielką chęcią umili wam ten czas!

Ale, przecież nie dołączycie, jeżeli nic nie będziecie z tego mieli, dlatego też nasze bractwo zapewni wam:

- Wspaniałe przygody podczas wspólnych wypadów i raidów

- Pomoc w trudnych zadaniach i rozwijaniu postaci

- Niezapomniane wieczory w karczmie, wraz z naszym zespołem muzycznym :)

- Miłą atmosferę i fajny klimat ;)

- Sesje klimatyczne

Oraz wiele, wiele więcej atrakcji!

Postać powinna osiągnąć co najmniej 5 poziom doświadczenia i ukończyć serię questów "Introduction".

W sprawie rekrutacji proszę pisać do graczy: Ryba (Założyciel), Tanara(Vice) lub Gerst(To ja, wtedy proszę powołać się na to, że zostaliście zaproszeni poprzez froum strony mmorpg.org.pl, a zaproszenie zostanie wysłane bez gadania.)

Pozdrawiam!

Jeżeli według kogoś 5poz. i skończenie "introduction" to za dużo, to niech nawet nie pisze, bo leniwych osób, którym nie chce się pograć 40 minut, nie zapraszamy.

I zgłoszenia proszę składać NAJPIERW w tym temacie, abyśmy mogli obliczyć, ile wolnych miejsc mamy i ile osób możemy zaprosić.