Boże widzisz a nie grzmisz... Bez urazy, ale nie jesteś stworzony do tej roboty, Twój głos brzmi jak wiewiórki z filmu "Alvin...", do takiej roboty trzeba dorosnąć, już po pierwszych minutach miałem dość. Nie chodziło już tyle o twój głos, co zaznajomienie z taką robotą, po pierwszych trzech słowach dowaliłeś: "Co mogę tu więcej powiedzieć", między innymi... wszystko ? ;d Na Twoim miejscu zrezygnowałbym z tego, to nie jest tak, że chcę Cię zjechać, urazić czy coś w ten deseń. Daję Ci po prostu radę, najpierw przejdź mutację, albo chociaż pisz na kartce to co chcesz powiedzieć, bo tego się nie da słuchać D: Powodzenia w przyszłości, narazie spauzuj.
P.S
"Przecież wy też byliście w trakcie mutacji i wasz głos też brzmiał jak głosik małej dziewczynki"
Mój głos nie brzmiał jak "Małej dziewczynki", Twój też nie brzmi ;p (Brzmi jak wiewiórka jak wspomniałem wyżej.), poza tym Twoi "my" nie robimy Let's Play'ów wiedząc jaki mamy głos, skoro masz tego świadomość to po prostu nie wyskakuj tak na przód, poczekaj cierpliwie na mutację ![:)]()
P.S 2
Przełamałem się i obejrzałem oba odcinki, żeby móc czymś więcej poprzeć moje zdanie, i ponawiam: "Dorośnij do tej roboty". Drugi odcinek - "Boże co za kopniaki ! Co za kryty ! Nawet mieczem takich nie wyciągam !", to było bynajmniej dziecinne i nie słuchało się tego zbyt ciekawie o.o' Robiąc let's play'e, trzymaj swoje emocje dla siebie, albo przynajmniej nie wyrażaj ich tak agresywnie o.o' "NALEŚNIKI ?!" /emoticons/nowe_tongue.png" alt=":P" srcset="/emoticons/tongue@2x.png 2x" width="20" height="20"> Ty zrobiłeś podobnie xD