Łucznik czy coś takiego istnieje?

Witam mam takie pytanie czy w RiderZ istnieje łucznik ?

"Nie ma ustalonych klas. Możesz swobodnie wybierać pomiędzy bronią, umiejętnościami i związanymi z nimi stylami walki. Połącz miecz i tarczę z destrukcyjnymi mocami magicznymi, wspieraj sojuszników leczącymi zaklęciami lub specjalizuj się w posługiwaniu dwuręcznym młotem. Wybór należy do Ciebie!"

RaiderZ FAQ z europejskiej strony. Znalezienie tego zajeło mi 10sec. Google naprawdę nie gryzie.

Nie aktualnie nie ma takiej broni jak łuk lecz PWE zapowiedziało że w przyszłości doda taką broń.

A skoro jest taki temat to i ja się o coś zapytam.Czy można nosić 2 bronie jednoręczne ?? Bo walka berzekersem jest sztywna....

Niestety nie można, musisz skorzystać z miecza i tarczy.

Ehhhhhh to grę odstawiam na bok, ponieważ walka warriorem jak i jego pvp są zbyt powolne i praktycznie bezużyteczne...

Jak na razie nie ma bulidu łucznika, może po jakimś poważniejszym update :)

Błagam niech dodadzą assasina czy kogokolwiek z dwoma mieczami. Walka dwuręcznym mieczem jest wolna. A Tarcza uprzykrza życie. ;c

Można być łucznikiem ale rzadko i na parę sekund/minut bo w jednej misji jest że dostajesz łuk lub czasami z łuczników leci :D

Cos mi sie nie wydaje, zeby jakos w najlblizszym czasie wprowadzili lucznika, a tym bardziej assassina (lub cos szybkiego z dwoma mieczami/sztyletami), gdyz bedzie to strasznie ciezkie do balansu. A i bugow troche naprawic musza... :(

Była plotka że na koreńskiego maja archera i assasina wprowadzić. Sprawdzałem i jak narazie nie ma więc czekamy.

Gra berzerkerem w Raiderz to jakas porazka,rozumiem jakby byla mozliwosc zmiany na 2 miecze.

Berseker to nie assasin. Musi mieć uderzenie kosztem szybkości. Co do waszych gdybań odnośnie archera i assasina to PWE na pewno doda takie klasy jednak nie podał kiedy. Spodziewajmy się więc ich co najmniej za pół roku.

Będzie i Hunter i Assasin, nie wiadomo kiedy ale na pewno będzie już w momencie oficialnego startu gry po becie.

Witam mam takie pytanie czy w RiderZ istnieje łucznik ?