Ludzie do Battlefield'a 2 / Project reality mod

Witam. Poszukuję ludzi do gry Battlefield 2, a zarazem do jego modu jakim jest Project reality.

Project Reality – modyfikacja gry komputerowej Battlefield 2, stworzona przez Black Sand Studios, której głównym celem jest zwiększenie realizmu gry oraz położenie nacisku na współpracę i grę zespołową. Project Reality przeznaczony jest głównie do gry wieloosobowej. ~wikipedia.org

Nie konieczne jest granie na tym modzie, na samej podstawce też można. Zależeć to będzie od osób które będą chciały grać o jakie się takie znajdą. Mod zajmuję 3939MB czystej instalki. Można go pobrać w 3 partach: 1part-1404, 2part-1403, 3part-1132. Link: http://www.realitymod.com/

Do gry wymagam:

-ORYGINALNEJ wersji gry Battlefield 2.

-Komunikatora głosowego ventrilo lub mumble - będzie to zależało od osób

-Oczywiście mikrofonu

-W miarę dobre łącze

Chciałbym uzbierać 5-10 osobową ekipę łącznie ze mną. Prawdopodobnie jedną osobę już mam.

Jak już pisałem nie wymagana jest gra na tym modzie, możemy pograć na podstawce.

Nie mylić gry z Battlefield Bad company 2!

Chętni pisać pod tematem lub na gadu-gadu.

Jak się zbierze trochę ludzi (najlepiej 6 - nie mniej, nie więcej, pełny skład) to ja chętnie pogram w PR'a gram juz ohoho od 0.8 o ile się nie mylę ;p.

Mój nick : [PIES]Boberczus

*PIES - Polish Elite Infrantry Squad ;p

pfff 6 ? od 4 mozna kity brac 4 to minimum i bardzo dobrze sie gra w 4 ja mam paru kumpli i rypiemy czasem we 2-3 i nie jest zle:D

Może się przyłączycie?

ile masz ludzi?

@2xUp

Może i tak ale jako dosyć doświadczony SL powiem Ci, że gra gdy masz 6 osób w squadzie jest o niebo lepsza ;p

ja zwykle gram w 2-4 osoby najczesciej w 2 i moze jest o niebo lepiej w 6 ale ja gram z kumplami ktorych znam pare lat wiec wiem czego oczekiwac :D

ps. najlepszy powod do grania map insurgency ? mozliwosc sluchania radyjka z bryki talibow:D:D hehehe

Narazie zgłosił się:

- Bobczerus

- Korbi

Z magarem porozmawiam

ja te 6 osób to też tylko kumple ;p nasz rekord to 2 squady i wszyscy na skype ;p

PS. Kristal zmien mój nick bo to jest "bobczerus" ;p

Ja już próbuję instalować bfa.

Odświeżam

Grę zainstalowałem jest przednia, polecam. Osoby które chcą grać niech piszą na gadu.

Odswieżam temat aktualnie jest nas 2 ja i Kristal trzeba sie za to na poważnie wziaść niech chetni sie wpisuja.

-Patryk11

-Kristal

A ja mam pytanie BF 2 mam, nie gram bo praktycznie gra ta umarła śmiercią naturalną a granie na pubach mnie nie rajcuje. A więc czy gra w to trochę więcej osób? Idzie pograć jakieś klanówki, turnieje itp?

Klanówki i turnieje, musial bys raczej byc w klanie bo turnieje sa organizowane dla klanow raczej ale jak by zebralo sie troche osob to moglibysmy zalozyc swoj i bylo by zaje*****e. Powiem ci tak, w ta gre gra sie z******cie ale jescze lepiej jest jak masz swoja ekipe i mozesz sie dogadac jesli lubisz realistyczne gry to ta gra jest idealna.

Witam. Poszukuję ludzi do gry Battlefield 2, a zarazem do jego modu jakim jest Project reality.

Project Reality – modyfikacja gry komputerowej Battlefield 2, stworzona przez Black Sand Studios, której głównym celem jest zwiększenie realizmu gry oraz położenie nacisku na współpracę i grę zespołową. Project Reality przeznaczony jest głównie do gry wieloosobowej. ~wikipedia.org

Nie konieczne jest granie na tym modzie, na samej podstawce też można. Zależeć to będzie od osób które będą chciały grać o jakie się takie znajdą. Mod zajmuję 3939MB czystej instalki. Można go pobrać w 3 partach: 1part-1404, 2part-1403, 3part-1132. Link: http://www.realitymod.com/

Do gry wymagam:

-ORYGINALNEJ wersji gry Battlefield 2.

-Komunikatora głosowego ventrilo lub mumble - będzie to zależało od osób

-Oczywiście mikrofonu

-W miarę dobre łącze

Chciałbym uzbierać 5-10 osobową ekipę łącznie ze mną. Prawdopodobnie jedną osobę już mam.

Jak już pisałem nie wymagana jest gra na tym modzie, możemy pograć na podstawce.

Nie mylić gry z Battlefield Bad company 2!

Chętni pisać pod tematem lub na gadu-gadu.